18/3/11

Lip Dub dia de la PauQuan vaig veure el lip dub de l'escola em vaig emocionar tant, pel contingut, per la movilització de grans i petits i sobretot pel missatge. Així que perquè no compartir-ho ???

8 comentarios:

 1. està genial! quina feinada! a l'escola amb els nens de menjador en vam fer un de Lip dub i érem poquets i vam tenir una feinada.... així que no m'imagino el munt d'hores que han necessitat de preparació els de l'escola tècnica del Clot! felicitats!un *

  ResponderEliminar
 2. Qué pasada!!!! Está genial.

  Si que han tenido mucho trabajo para que quedase tan bien.

  Un 10!!!

  Felicidades!!!

  ResponderEliminar
 3. Ostres!!!!!!!!! Espectacular!!!! També a mi m'ha emocionat... tanta gent jove amba tanta il.lusió, tant divertida i sobre tot tnt compromesa fa inevitable l'esfarrifança de la pell. A més a més coneixo aquesta Escola, he pasat per devant d'ella tots el dies de quan era petita perque és a tres carrers de casa dels meus pares i reconèixer l'entrada, el pati i la sala d'actes per haver anat a festivals de ballet de la meva neboda, suposo que fa l'espectacle més proper encara.
  Us felcicito a tos pel resultat!!! I us agraixo l'estoneta que m'heu fet passar, encara que no se ben bé que és un Lip Dub... però ja m'agrada!
  Un petó!

  ResponderEliminar
 4. Quina passssaaaadddaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M'ha agradat mooooolt, pero molt, molt! quina ma de gent. Quina coordinació. Quina coreo, quin muntatge, quin de tot! ESPECTACULAR!

  ResponderEliminar
 5. Sencillamente espectacular y emocionante!!!!! un 10 para todos los que participan y realizan tan buen trabajo!!!
  Y gracias a ti, Raquel, por compartirlo con nosotras.
  Besos.

  ResponderEliminar
 6. Apa noies, que ara qui m'ha emocionat heu sigut vosaltres !!!

  Petonets

  ResponderEliminar
 7. Quina passada! Està molt currat! I el lloc em sona tant! ja, ja. Aviat hi torno, al festival de ballet de la peque.
  Petons. Sílvia

  ResponderEliminar
 8. És senzillament espectacular!!!!! Quina passada!!!!! tinc la pell de gallina!!! Moltes felicitats!

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...