18/3/11

Targetes dia del pare


Aquesta targeta és la targeta que em va encarregar la meva cunyada pel meu germà. Com que sempre va amb samarretes i li agraden els avions, doncs la veritat és que el paper era ideal per a ell.  A més com era una samarreta doncs a cosir coll, mànigues etc . 

Per dintre és així:

I aquí li vaig deixar un espai perquè li afegís les seves paraules.

Pel seu pare també em va demanar una altre targeta, aquesta la veritat és que me la vaig "scrapliftear" d'un taller que van fer a Blokum l'any passat. Amb alguns canvis que em van agradar més pel tipus de paper i per les fotos.Ara espero tindre temps de poder fer aquesta nit la del meu marit... si ja ho diuen "en casa de herrero, cuchillo de palo".

5 comentarios:

 1. Que boniques! M'encanten totes dues! Petonets

  ResponderEliminar
 2. Muy originales y bonitas!!! tendrás a toda la familia contenta!!!
  Besos.

  ResponderEliminar
 3. Que mones! cosidetas y tot... molt masculines
  Petons reina
  Miriam

  ResponderEliminar
 4. A los dos les han encantado las tarjetas!!!

  Son preciosas y dentro de ellas hay muchísimo amor.

  Gracias.

  ResponderEliminar
 5. ¡Qué monas! Unas felicitaciones preciosas. Un besazo ♥

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...