11/4/10

Rural


Aquesta va ser la meva primera pàgina acabada, seguint tots els pasos de les nostres classes de scrapbook a l'escola. Aquí va ser on vaig descobrir com relaxa el rascar el paper, arrugar-lo, vaig gaudir tant fent els dos detalls de l'esquerra, que em vaig animar i fins hi tot vaig rascar i arrugar el títol. Ha passat quasi un any d'aquesta pàgina, però com a la vida, la primera és la que et deixa l'emprenta al record. Molt aviat anirè punjant més fotos dels meus treballs.
Esta fue mi primera página acabada, siguiendo todos los pasos de nuestras clases de scrapbook en el colegio. Aquí descubrí como relaja rascar el papel, arrugarlo, disfruté tanto haciendo los dos detalles de la izquierda, que me animé y hasta el título lo arrugué y lo rasqué. Casi ha pasado un año desde esta página, pero como en la vida, la primera es la que te deja el mejor recuerdo. Muy pronto iré subiendo más fotos de mis trabajos.Una foto dels detalls...

Una foto de los detalles...

1 comentario:

  1. Esa foto tan maravillosa pedía a gritos una creación.

    Sencillamente maravilloso

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...