8/4/10

EMOCIONADA !!!!

Sí, sí així és com em sento en aquests moments. Estic molt emocionada perque per fi puc llegir PAPERS TRENCATS. I per què aquest nom? Doncs bé, una mica de la meva petita història: sempre m'han agradat les manualitats i a l'escola del meu fill es van iniciar unes classes d'una cosa que es deia Scrapbooking !!! Per a les que vam assistir a aquelles classes s'ens acabava d'obrir tot un món de possibilitats, de tècniques, de papers i més papers... tan macos... Una de les tècniques que més em va agradar va ser la de trencar el paper, rasgar-lo, racar-lo amb unes tissores, arrugar-lo !!! Sí sí sembla una ximpleria però aquell dia vaig descobrir que m'encantava el Scrap. La meva primera descripció quan vaig veure els treballs que ens van ensenyar va ser: QUE MACO ÉS COM EL PATCHWORK PERÒ EN PAPER !!! Però ara ho reconec, és algo més que això, diria que es tracta de sentiments en paper al voltant d'una fotografia, d'una explosió de creativitat (molt discreta en el meu cas) però 100% d'una mateixa. Em queden tantes coses per apendre, tantes tècniques per aplicar... Me n'alegro de tindre aquesta finestra per a poder ensenyar les meves realitzacions.

Gràcies Mònica per animar a la Mireia, gràcies Mireia per les classes tan meravelloses... Gràcies Sílvia per compartir amb mí la emoció de les principiants i gràcies Ferran per portar-me a totes les botigues de Scrap i .....

Sí, sí así es como me siento en estos momentos. Estoy muy emocionada porque por fin puedo leer PAPERS TRENCATS (papeles rotos). ¿ Por qué este nombre? Pues bien, un poquito de mi pequeña historia: Siempre me han gustado las manualidades y en el colegio de mi hijo se iniciaron unas clases de algo llamado Scrapbooking !!!! Para las que asistimos a esas clases se nos acababa de abrir todo un mundo de posibilidades, de técnicas, de papeles y más papeles...tan bonitos.... Una de las técnicas que más me gustó fue la de romper el papel, rasgarlo, rascarlo con unas tijeras, arrugarlo !!!! Sí sí parece una tontería pero ese día fue cuando descubrí que me encantaba el Scrap. Mi primera descripción cuando vi los trabajos que nos mostraron fue: QUE BONITO ES COMO PATCHWORK PERO EN PAPEL !!!! Pero ahora que lo conozco un poquito más, diría que se trata de sentimientos en papel, alrededor de una fotografía, de una explosión de creatividad (muy discreta en mi caso) pero 100% de una misma. Me quedan tantas cosas por aprender, tantas técnicas por aplicar.... En fin, me alegra tener esta ventana para mostrar mis realizaciones.

Gracias Mónica por animar a Mireia, gracias Mireia por las clases tan maravillosas... Gracias Silvia por compartir conmigo la emoción de las principiantes y gracias Ferran por llevarme a todas las tiendas de Scrap y .....

2 comentarios:

  1. Muchas felicidades, ánimos y ha crear......

    ResponderEliminar
  2. Me emociona tu ilusión, me emocionan tus ganas, me emocionan tus trabajos.. está claro que un camino de mil millas empieza con un paso, tú ya lo has dado, no pares y sigue sorprendiéndonos con tus trabajos.

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...