13/4/10

Laboratori de somnis


La meva primera realització lliure, especial per inaugurar l'habitació dels meus fills, deixava de ser l'habitació del Ferran per a ser el "Laboratori de somnis" del Ferran i del Joan. Els hi va fer molta il.lusió !!! I jo m'ho vaig passar de conya pelant el cartró, pintant, envellint uishhh... era la primera vegada que utilitzava distress. I no podia faltar una mica de PAPER TRENCAT. 

Mi primera realización libre, especial para inaugurar la habitación de mis hijos, dejaba de ser el dormitorio de Ferran para ser el "laboratorio de sueños" de Ferran y Joan. Les hizo mucha ilusión !!!!! Y yo me lo pasé genial pelando el cartón, pintando, envejeciendo uishhhh.. era la primera vez que utilizaba distress. Y cómo no !!  un poquito de PAPER TRENCAT.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...