3/3/14

Un dia especial

Bon dia !!!

Avui és un dia especial per a mí, canvio de número, ai ai ai depen com ho pensi fa mal, però crec que em quedo amb la part de como molaaaa anar sumant !!!! I, com que fa molt de temps que vaig obrir aquest bloc i no he parlat mai de mí, doncs avui serà el dia... Així que si esteu preparats comencem !!!

Hola sóc la Raquel, tinc 40 anys acabats d'estrenar ehhhh, mare de dos trapelles i al meu costat tinc a una gran persona, no podia ser millor.

M'agraden les coses fetes a mà, com el punt, la mitja, el ganxet, cosir a mà.... i fa 5 anys em vaig quedar enganxada a l'scrapbooking. Gràcies al qual he conegut a persones meravelloses, algunes de les quals, de mica en mica, han entrat a formar part del meu dia a dia i em sento molt afortunada de tenir-les al meu costat.

Però és clar, si vull que em conegueu una mica més, us diré que m'agrada molt escriure, sóc el que llegiu a les entrades, les quals m'agrada fer al moment, perquè és la manera que tinc de recordar cada dia. Sí, de vegades, una entrada curta, de vegades moooltes coses a dir... M'agrada la fotografia, no pot faltar una imatge en els meus treballs !!! Apasionada dels colors, tant a la roba com en tot el que faig. Sóc mooolt tímida !!! No us ho pensaveu oi ?? Doncs sí ho sóc "muy mucho" però si em dones conversa ai ai ai prepara't que ja no hi ha qui m'aturi !!!  El meu color  doncs no tinc cap en concret, si he d'escollir seria el vermell, però un fucsia, un coral, un groc o un turquesa també m'els quedaria.

Continuo ??? Doncs sóc espontània, no m'agraden els conflictes, defensora de les injusticies, dansaire (no vol dir que ho faci bé jijijiji), riallera i optismista, a vegades fins el punt de ser una mica "happy flowers". Passejar per la muntanya en família és una altre de les meves passions, mirar cada detall, descobrir animalons, admirar les flors, els colors de les fulles, respirar aire pur.... M'agrada llegir, tot i que he de dir que em falta temps, perquè a l'scrap li dedico la gran part del meu temps lliure.

Sóc 100% Fem Scrap, un grup de noies diferents però unides per una mateixa passió, cada cop que ens trobem és una explosió de compartir, de creativitat, d'amistat, de descobriments, de rialles i si cal de llàgrimes, no puc estar més contenta de pertànyer a aquest grup.

Impartir tallers és una de les millors coses que m'ha passat, vaig començar amb tallers per a nens i de mica en mica vaig continuar amb tallers per adults. Per a mí dissenyar un projecte per a un taller és tot un repte. És voler  donar a conèixer la meva manera d'entendre l'scapbooking, és transmetre els meus coneixements, i sempre una oportunitat d'apendre i compartir.  A cada projecte m'agrada reflectir part de la meva personalitat, del meu estil colorista, sovint fent servir materials molt representatius del meu scrapbooking i d'altres influenciats per les tendències del moment.

Una vegada em van dir: "Per se una bona mestra no has de deixar mai d'apendre" La veritat és que és ben cert, i quan imparteixo un taller us puc assegurar que sempre aprenc alguna cosa de les persones que hi participen i....M'ENCANTA !!!

Gràcies a tootes les persones que m'envolten, que són especials per a mí i ho saben, gràcies a tots els que han confiat en mí per a que formi part de la seva aventura i dels seus reptes. Gràcies a tots els que passeu pel bloc, gràcies pels vostres comentaris, i aíxí podria fer una llista ben llarga d'agraïments...


Feliç dilluns !!



Hoy es un día especial para mí, cambio de número, ai ai ai depende cómo lo mire hace daño, pero creo que me quedo con la parte de ¡¡cómo molaaa ir sumando!!! Y como hace mucho tiempo que abrí este blog y no he hablado nunca de mí, pues hoy será el día... Así que si estáis preparados ¡empezamos!!!

Hola soy Raquel, tengo 40 años acabados de estrenar ehhh, madre de dos polvorillas y a mi lado una gran persona, no podía ser mejor.

Me gustan las cosas hechas a mano, como el punto de cruz, tejer, el ganchillo, coser a mano... y hace 5 años me quedé enganchada al scrapbooking. Gracias al cual he conocido a personas maravillosas, algunas de las cuales, poco a poco, han entrado a formar parte de mi día a día y me siento muy afortunada de tenerlas a mi lado.

Pero claro, si quiero que me conozcáis un poco mejor os diré que me gusta mucho escribir, soy lo que leéis en las entradas, me gusta redactarlas en el momento, porque es la manera que tengo de recordar cada día. Sí, a veces, una entrada corta, a veces muchas cosas que decir... Me gusta la fotografía, no puede faltar una imagen en mis trabajos. Apasionada de los colores, tanto en la ropa como en todo lo que hago. Soy muuuy tímida!!! No os lo imaginabais ¿verdad? Pues sí lo soy "muy mucho" pero si me das conversación ai ai ai prepárate porque ya no hay quien me pare!!!  Mi color, pues no tengo ninguno en concreto, si tengo que escoger sería el rojo pero un fucsia, un coral, un amarillo o un turquesa también me los quedaría.

¿Continúo? Pues soy espontánea, no me gustan los conflictos, defensora de las injusticias, bailarina (no quiere decir que lo haga bien, más bien fatal jajaja), alegre y optimista, a veces hasta el punto de ser un poco "happy flowers". Pasear por la montaña en familia es una de mis pasiones, observar cada detalle, descubrir animalitos, admirar las flores, los colores de las hojas, respirar aire puro... Me gusta leer, aunque debo confesar que me falta tiempo, porque al scrap le dedico gran parte de mi tiempo libre.

Soy 100% Fem Scrap, un grupo de chicas diferentes unidas por la misma pasión, cada vez que nos reunimos es una explosión de compartir, de creatividad, de amistad, de descubrimientos, de risas y si hace falta de lágrimas, no puedo estar más contenta de pertenecer a este grupo.

Impartir talleres es una de las mejores cosas que me ha pasado, empecé con talleres para niños y poco a poco he continuado con talleres para adultos. Para mí, diseñar un proyecto para un taller es todo un reto. Es querer dar a conocer mi manera de entender el scrapbooking, es transmitir mis conocimientos, y siempre es una oportunidad de aprender y compartira. En cada proyecto me gusta reflejar parte de mi personalidad, de mi estilo colorista, a menudo utilizando materiales muy representativos de mi scrapbook y otros influenciados por las tendencias del momento.

Una vez me dijeron: "Para ser una buen profesora no tienes que dejar nunca de aprender" La verdad es que es muy cierto, y cuando imparto un taller os puedo asegurar que siempre aprendo alguna cosa de las personas que participan y... ¡ME ENCANTA!

Gracias a todas las personas que me rodean, que son especiales para mí y lo saben, gracias a todos los que han confiado en mí para que forme parte de su aventura y de sus retos. Gracias a todos los que pasáis por el blog, gracias por vuestros comentarios, y así podría seguir con una lista muy larga de agradecimientos...



¡¡Feliz lunes !!

32 comentarios:

  1. Sense paraules....quin escrit més bonic.. Realment com tu ets! Per mooooolts anys! Un*

    ResponderEliminar
  2. Ah! I estas espectacular de guapa! En fas 40 segur????

    ResponderEliminar
  3. No podies haver escrit millor!! Moltissimes felicitatsss guapi!!!! Ah!! I a celebrar-ne molts més junts formant part de la nostra petita familia!! ;)

    ResponderEliminar
  4. Moltissimes felicitats guapa !!! Ets feliç i això s'encomana, gràcies !!!

    ResponderEliminar
  5. Per molts anys!!!!!. Molt ben fets, per cert!!jajajaja
    Petonets des de Tarraco City!

    Charo

    ResponderEliminar
  6. Oh! Quines paraules més maques! Felicitats :)

    ResponderEliminar
  7. Ohhhhhhhhhhhh, quina entrada més maca!!! m'ha encantat descobrir una miqueta més de tu :). Tímida??? uis... no saps el què dius!!! jo sóc tímida, jajaja. Bé... vaig al gra que a mi també m'encanta escriure :):
    Anys i anys, per molts anys,
    a la una per molts anys.
    Anys i anys, per molts anys,
    a les dues per molts anys.
    anys i anys, per molts anys,
    a les tres per molts anys.
    volem que Súper t'ho passis,
    bufis fort i les apaguis!
    jajajaja

    Feliç aniversari!!!

    Petonets

    ResponderEliminar
  8. Moltes felicitats guapíssima!! Et mereixes el millor :)

    Un petonàs!

    ResponderEliminar
  9. Moltes felicitats! Només et conec d'un taller que vaig fer, però he de dir que ets molt simpàtica i molt agradable!!!!

    ResponderEliminar
  10. Per molts anys! Canvi de dígit i estas estupendísima.
    M'agradat molt llegir-te i coneixer-te una mica millor, però saps el sorprenent que pel que te conèc del bloc, pels teus treballs per la teva manera de expresar-te ... ja et coneixia i 100% coincideix amb com et descrius.
    Un petonàs!!!

    ResponderEliminar
  11. Felicitats Raquel!!! Per l'aniversari i per aquestes boniques paraules que m'han arribar al cor.
    Petons guapa.

    ResponderEliminar
  12. Moltes felicitats!!!! Fas uns 40 estupendíssims! El teu escrit és preciós però se t'ha oblidat dir que tens una energia contagiosa. I m'encanta que siguis "una mica"· happy flowers. Tant de bo hi haguèssin moltes com tu! Ah! I em reitero amb el que diu l'Alícia (m'ha encantat llegir-la, un petó també per ella): estàs guapíssima a la foto!!! Un petó ben fort

    ResponderEliminar
  13. Per molt anys Raquel, no canviis!!!!
    Un petonàs!!!

    ResponderEliminar
  14. Raquel, jo vaig tenir la sort de fer un taller amb tu (el meu primer taller!) i la veritat és que puc donar fe de que ets tal com escrius i descrius!! Que passis un feliç dia d'aniversari i ja veuràs com aquesta dècada també és molt i molt xula!!!! Per mooolts anyssss, wapa!!! :D

    ResponderEliminar
  15. Ostres, quin escrit més maco!!!! Moltíssimes felicitats!!! I mira, la setmana passada, en el dinar, feiem broma respecte les edats, perquè primer ets veinteañera, després treintañera, però després no sé perquè la terminació canvia i passa a cuarentona, cincuentona, sesentona setentona... i ja per últim octogenaria... total, que ens pixàvem!!! Amb lo guapa que estàs et mereixes un cuarentañera!!!!
    Ptonets!!

    ResponderEliminar
  16. Gràcies a tu maca per ser com ets!!! moltes felicitats!!!
    Petonets

    ResponderEliminar
  17. UUUUOOOLAAA!!! Que guapiiisima que surts a la foto! Pero mooolt eh!. Per molts anys reina i espero i dessitjo que pugui seguir veien com els cumpleixes! Un milio de petons!
    Miriam

    ResponderEliminar
  18. Moltessssss felicitats! Espero que la decada dels 40 encara sigui millor que la dels 30 (i sembla que ha estat molt bona!).

    ResponderEliminar
  19. Moltes felicitats!!! I espero arribar als 40 (d'aquí tres mesos) igual de pletòrica!!

    ResponderEliminar
  20. Unes pakraules molt boniques Raquel, sencilles i tendres com diria la canço. He fet alguns tallers amb tu, he disfrutat moltissim i espero poder seguir aprenent amb tu. Un peto molt fort i per molts anys guapa !!!

    ResponderEliminar
  21. Moltas Felicitats!! Sigue siendo siempre así!! tan autentica. Un beso

    ResponderEliminar
  22. Aitx que no arribuuuu.... Com no podía ser d'altra forma...ets del día de Sant Medir, la fiesta dolça del meu barrí (gracia)...ets una explosió de color i d'energia... I un xute de bon rotllo sempre..... Moltes Felicitats!!!!!... Ah quan jo vaig fer 40 em van posar CUARENTAKANYERA...que a tu t'escau perfecte.... Aíxi que te'l regalu. Mil Petons de colors. Anonima

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. M'agrada això de Cuarentakanyera i a tí et va perfecte !!!! Que mira que ets divertida i kanyera !!!!

      Eliminar
  23. Hola Raquel!! ara he llegit la teva entrada i vaig amb retard, però igualment et dic MOLTES FELICITATS!!
    M'ha encantat la teva entrada i saber més de tu :-)
    Tal com t'has descrit, et llegeixo. Transmets molta alegria i passió pel què fas, tímida?? tots tenim aquest punt en algun moment però en canvi quan et vaig conèixer l'any passat, vas ser molt propera.
    Desitjo que la vida et depari sempre coses bones i les que no ho són tant, les rebis amb aquest somriure teu, tan agradable...
    Una abraçada molt gran!!

    ResponderEliminar
  24. Mooooooltíssimes gràcies a totes !! Per les vostres paraules, per la vostra estona, ha sigut un plaer llegir-les i rellegir-les !!!!

    Petonets molts moltíssims !!!

    ResponderEliminar
  25. Ooooh moltíssimes felicitats Raquel!!!
    Ens hem conegut gràcies a l'scrap i puc confirmar que la descripció que fas és perfecta! Desprens energia i entusiasme per allà on vas! Molts petons

    ResponderEliminar
  26. Felicidades Raquel. Es verdad q en este mundo creativo se encuentran grandes personas (como tú). Me encanta tu entrada. Y otra cosa, estás guapísima. Kisses.

    ResponderEliminar
  27. eres auténtica .... por muchos años, preciosa
    yo tambien estoy orgullosa y contenta de ser fem scrap ...
    gracias x compartir estos maravillosos años scraperos ... un beso

    ResponderEliminar
  28. aix... saps que no sé si et vaig felicitar per facebook?? o només pel regal de l'alicia o... ??? joooooooooo no sé... en tot cas... felicitats atrassades! m'ha encantat coneixe't una miqueta més :)

    ResponderEliminar
  29. Hola! Me llamo Cristina y hace muy poquito que conocí el scrapbooking, y me encanta. Poquito a poco voy aprendiendo de todas vosotras y cada día quiero aprender más.

    Gracias por tanto que nos dais!

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...