5/3/14

Taller: Iniciació

Avui, després d'uns dies molt especials, amb alguna sorpresa molt però que molt bonica i molt scrapera (aviat us ho ensenyaré). Torno amb més tallers per aquest mes de març, i ja us puc avançar que hi ha a on triar !!!
Hoy, después de unos días muy especiales, con alguna sorpresa muy pero que muy bonita y muy scrapera (pronto os lo enseñaré). Vuelvo con más talleres para este mes de marzo, y os puedo avanzar que hay donde elegir !!!

El taller d'avui, és un taller d'iniciació, pensat per aquelles persones que han sentit parlar de l'scrap, per aquelles persones que ja han fet alguna coseta però volen saber una mica més de les eines i de les tècniques utilitzades més sovint.
El taller de hoy, es un taller de iniciación, pensado para aquellas personas que han oído hablar del scrap, para aquellas personas que ya han hecho alguna cosa pero quieren saber un poco más de la herramientas y de las técnicas más utilizadas.


Tot i que provareu diferents materials i tècniques, també podreu comprovar com amb el material bàsic podeu aconseguir resultats molt però que molt bonics i totalment personalitzats. Compteeee ... que si entres en aquest món ... ja no podras sortir jijiji
Aunque probaréis diferentes materiales y téncicas, también podréis comprobar cómo con el material básico podéis conseguir resultados muy pero que muy bonitos y totalmente personalizados. Cuidadoooo, que si entras en este mundo.... ya no podrás salir jijijiji


Així que si t'ha agradat i et vols apuntar aquí tens tota la informació :
Así que si te ha gustado y te quieres apuntar, aquí tienes toda la información:

Quan?
Dissabte 8 de març de 10:00 a 14:00
Divendres 14 de març de 16:30 a 20:30

Per reservar la vostra plaça, només cal que us poseu en contacte amb Grap/pa, per mail a: comunicacion@grap-pa.com o bé per telèfon al 932 323 213.
Para reservar vuestra plaza, podéis contactar con Grap/pa, por mail a: comunicacion@grap-pa.com o bien por teléfono al 932 323 213.

Feliç dimecres!
¡Feliz miércoles!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...