7/3/14

Bosses alterades

Avui divendres, una entrada ràpida, ràpida. Us volia ensenyar com vaig entregar aquestes capsetes explosives , és força senzill però fa que la presentació no sigui una simple bossa.
Hoy viernes, una entrada rápida, rápida. Os quería enseñar cómo entregué estas cajas explosivas, es bastante sencillo pero hace que la presentación no sea una simple bolsa.


Intentant reproduir els mateixos elements, tot i que augmentant el tamamy, com pot ser la blonda i els cors. I mantenint la punta troquelada que vaig fer servir tan a l'interios com a l'exterior de la capseta.
Intentando reproducir los mismos elementos, aunque aumentado el tamaño, como es la blonda y los corazones. Y manteniendo la puntilla, troquelada que hice servir tanto en el interior como en el exterior de la caja.

Això sí vaig haver de fer vàries bosses, amb una no entraven totes!!
Eso sí, tuve que hacer varias bolsas, en una no cabían !

En detall:
En detalle:

I, com he dit abans, era curteta l'entrada oi ???
Como he comentado antes ¿es corta la entrada verdad?

Bon cap de setmana a tots !!!
¡Feliz finde a todos!

1 comentario:

  1. M'encantaaaaaaaaaaaaa!! jo és una assignatura que tinc encara pendent!! sempre vaig tard i quan arriba al moment... bossa sense decorar :( pujo la foto al meu pinterest!!

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...