13/11/13

Petit detall

Avui us volia ensenyar un pot que vaig decorar per a una amiga. No disposava de gaire temps, però anava a visitar-la i volia portar-li uns bombonets i ...
Hoy os quería enseñar un bote que decoré para una amiga. No disponía de mucho tiempo, iba a visitarla y quería llevarle unos bombones y...


A l'interior hi vaig posar uns bombons, i com que sempre s'acaben, li vaig preparar unes galetes de paper per tal que després, el pot, es pogués anar omplint de bons moments. Vaig llegir sobre aquesta idea del pot dels sentiments fa uns anys a un llibre. Fa uns mesos, a una newsletter de Mèli-mélo studio l'Alex en parlava i vaig voler recuperar aquesta idea. Des de llavors, jo en tinc el meu, i he regalat un parell. I si ho feu amb els nens és xulíssim !!!
En el interior puse unos bombones y, como siempre se acaban, le preparé unas galletas de papel para que, después, el bote se pudiera llenar de buenos momentos. Leí sobre la idea del bote de sentimientos hace unos años en un libro. Hace unos meses, en una newsletter de Mèli-mélo studio Álex hablaba de él, y quise recuperar esta idea. Desde entonces, yo tengo el mío, y he regalado un par. Y si lo hacéis con niños és chulísimo !

Una imatge on es veu la tapa:
Una imagen donde se ve la tapa:


Paper AC i Artemio, troquel big shot, perforadora Martha Stewart i Marvi, botó i un brad.

Amb molt poc podem decorar els pots reciclats i donar-lis una nova vida.
Con muy poco podemos decorar los botes reciclados y darles una nueva vida.

Feliç dimecres !
¡ Feliz miércoles !

23 comentarios:

 1. M'agradat molt la idea. El regal dels bombons en el pot tunejat, molt maco, però el que més la idea del pot dels sentiments. M'ho apunto a la meva llista de cosetes per fer ;-)

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Molt bé !!! Per l'aniversari li vaig fer un al meu marit amb 13 moments (els anys que portem casats) ... I va ser xulo omplir-lo

   Petonets,

   Eliminar
 2. Super bona idea i ara que vindran festes (sembla que només pensi en Nadal jo :s), sempre hi ha gent que penses li hauria de fer un detall i aquesta podria ser la sol·lució, res car però sí molt maco!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Moltes gràcies Olga !!! Què bé que t'agradi ;-)

   Petonets,

   Eliminar
 3. Una gran idea ... un gran detall :))))

  ResponderEliminar
 4. pues ha quedado muy chulo! me gusta mucho la idea del bote de sentimientos la pondre en practica =)

  ResponderEliminar
 5. Xulisssim!!! Què he de dir jo????? Em va reencantar!!!! Un*

  ResponderEliminar
 6. Xulisssim!!! Què he de dir jo????? Em va reencantar!!!! Un*

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Ainss !!! Doncs ara anar omplint perquè els bombons van volar oi ? jajajaja

   Petonets,

   Eliminar
 7. M'encanta la idea!!! I fer-ho amb la meva filla més encara! Petonets

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Si ho feu ja veuras que us agradar`! A la Rosa li vaig comentar i ho fa amb la seva filla !!!

   Petonets

   Eliminar
 8. Que t'haig de dir jo? Doncs que el pot de la Júlia ja està mig ple ( i és dels grans, eh?). Queda molt maco perque les galetes són de tots els colors. A veure si un dia d'aquests li faig una foto i te l'envio per que ho vegis. No s'oblida cap dia, eh? I ja fa 6 mesos. Ah! No t'he dit que el teu pot em sembla preció. Petonets

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Jejejeje ja sabia jo que la galeta de Sitges em deixaria un comentari jijiji. Sí que vull veure-ho !!! El meu no és tan constant !!! Ara per any nou li vull fer al meu fill gran a veure si ho fa !!!

   Petonets

   Eliminar
 9. preciosa idea! (I el Ferrero rocher q he podido captar seguro q le encanta tb ... jijiji) Acabo de descubrirte, así q, con tu permiso, voy a darme un paseo por tu blog ^^
  bsitos ladylauscrap

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Encantada que te des un paseo por el blog y que te quedes ;-)

   Petonets

   Eliminar
 10. Hola Raquel!! m'ha encantat l'idea i com t'ha quedat!! em sembla que m'has donat una molt bona idea i si no et sap greu, en algun moment ho faré servir :-)

  Una abraçada!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. I tant !! jo encantadíssima que t'hagi agradat i la veritat que omplir-lo és molt gratificanta !!!

   Petonets,

   Eliminar
 11. que bonito detalle!!!!!!!!! me encanta

  ResponderEliminar
 12. Què xulo! M'encanta la idea. I l'amiga s'ho mereix!
  Petons a les dues.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. I tant que s'ho mereix !!! I un pot mooolt més gran amb mooolts més bombons jijijiji

   Petonets

   Eliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...