15/11/13

Art Journal: Riure, viure i estimar

Avui una pàgina de journal !
¡ Hoy una página de journal !


Una pàgina amb uns colors poc habituals en mí,  no sòc gaire de verds, i fa temps, no sé perquè vaig comprar un dylusions verda. I ja era hora que l'estrenes. Base gesso, sprays, acrílica, tinta xina, pasta relleu, stazon... I unes paraules que són les flors que ens podem regalar a nosaltres i als que ens envolten.

Una página con unos colores poco habituales en mí, no soy mucho de verdes la verdad, pero hace tiempo, no sé porqué, compré una dylusion verde. Y ya era hora que la estrenara. Base de gesso, sprays, acrílica, tinta china, pasta relieve, stazon... Y unas palabras que són las flores que podemos regalarnos y a los que nos rodean.

Els detalls:
Los detalles:

Bon cap de setmana !
¡ Feliz finde !

18 comentarios:

 1. Wow! Quines pàgines més xules!!
  Kissitos!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Moltes gràcies Shei, mira que no són els meus colors, però m'ho vaig passar bomba fent-la !!!

   Petonets,

   Eliminar
 2. Xulíssima! Jo tampoc sóc molt de verds (prefereixo els blaus) però aquest fons t'ha quedat espectacular. I m'encanten les flors! Petonets i bon cap de setmana

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Doncs això em passa a mí, sóc de blaus i grocs, i no sé que em va donar que vaig comprar un verd... i d'això fa mig any jajajaja. Però al final.. si el tinc l'hauré de fer servir ;-). Les flors va ser molt divertit, les vaig fer amb els dits yujuuuu com els nens petits !!!

   Petonets i bon cap de setmana bonica,

   Eliminar
 3. Unes pàgines xulíssimes i el fons és espectacular!!!
  Ptonets!!

  ResponderEliminar
 4. molt xula!!! desprén molta vitalitat!!! i plena de detallets que encaixen tots a la perfecció!
  petons!

  ResponderEliminar
 5. Doncs una pagina plena de vitalitar!!!! Molt xula! Un*

  ResponderEliminar
 6. Una explosió d'energia en aquesta pàgina. Senzillament m'encanta!!! No va ser a Sitges quan vas comprar el verd?? recordo que "discutíem" pels colors de les dylussions ;). Jo tampoc sóc de verds però sé reconèixer quan queden bé i a tu t'ha quedat perfecte! Petonets

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Sí sí va ser el verd que vaig comprar a Sitges, em feia vergonya dir que feia 6 mesos que el tenia i encara estava sense estrenar jijijiji.

   Petonets

   Eliminar
 7. Una preciositat de pàgines, m'encanten les flors i les paraules!! Petonets.

  ResponderEliminar
 8. Preciós! Te molta força aquesta pàgina!
  A mi no m'agrada gaire parlar de preferències en els colors perquè trobo que a cada moment el seu color, tots son bonics si estan utilitzats en el moment adequat, no creus?
  Segueix utilitzant verds de tant en tant, el resultat que has aconseguit és fantàstic!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Dels colors, el que més m'agrada és quan els fas servir sense pensar gaire i segons com et sents, al menys a mí em passa, necessito fer servir algun color en concret.

   Petonets

   Eliminar
 9. Jo tampoc són molt de verds, però el resultat ve que es valia estrenar la Dylusions verda ehhhhhhhh! t'ha quedat meravellós! color, força, optimisme!

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...