11/2/13

Scrap Mountain

Tot va començar....
Todo empezó....
Amb un wasap de:  aneu dinant que arribem tard, nosaltres dinarem al cotxe !!! Però la sorpresa va ser que, quan vam arribar al taller de la Sílvia, ens esperaven l'Alicia i ella amb una pizza acabada de fer!!! I mireu, mireu com anàvem pel camí jejejeje:
Con un wasap de: ir tirando que llegaremos tarde, nosotras comeremos en el coche!!! Pero la sorpresa fue que, cuando llegamos al taller de Sílvia, nos esperában Alicia y ella con una pizza acabada de hacer !!! Y mirad, mirad cómo íbamos por el camino jejeje:

L'Almudena, el Marc, la Sílvia, l'Alícia i jo. 

Sí, sí, seríem les darreres en arribar, però vam arribar ben dinades ehhh. El millor, trobar-nos a la Sílvia Ll. a casa la Rosa !!! No ho sabíem, quina alegria ens va donar a totes. Ainss la peneta, va ser que ens van faltar dues Somnis.
Sí, sí, seríamos las últimas en llegar, pero llegamos bien alimentadas ehhh. Lo mejor, encontrarnos con Sílvia LL. en casa de Rosa !!! No lo sabíamos, qué alegría nos dió a todas !!! Ainss la pena, fue que nos faltaban dos Somnis.

I quan vam entrar-hi.... una taula decorada amb la delicadessa que caracteritza a la Rosa:
Y cuando entramos.... una mesa decorada con la delicadeza que caracteriza a Rosa:


La veritat, compartir un cap de setmana juntes, és tot un luxe, és un cap de setmana ple de creativitat, de complicitat, de moooltes rialles, de confidències, de compartir moooolt i sentir-nos unides i de veure com ens agraden aquestes trobades. Penso que, si us dic que una de nosaltres, va marxar dissabte a la nit (per que tenía feina a fer) i va tornar al dia següient, potser sí que us podeu arribar a fer una idea de com ens agrada estar juntes. I com la resta del grup va valorar moltíssim aquest esforç, perquè no estàvem a 20 km, no, no, no.
La verdad, compartir un fin de semana juntas, es todo un lujazo, es un fin de semana lleno de creatividad, de complicidad, de muuuchas risa, de confidencias, de compartir muuucho y sentirnos unidas, y de ver cómo nos encantan estos encuentros. Creo que si os digo, que una de nosotras, marchó el sábado por la noche (porque tenía cosas a hacer) y que volvió al día siguient, quizás sí que os podéis llegar a hacer un idea de cómo nos gusta estar juntas. Y cómo el resto del grupo valoró muchísimo este esfuerzo, porque no estábamos a 20 Km, no, no, noo.

I ara que us he explicat una mica les emocions i els sentiments, arriba el moment de compartir més imatges de la nostra trobada i de les cosetes que vam fer:
Y ahora que os he explicado un poco las emociones y los sentimientos, llega el momento de compartir más imágenes de nuestro encuentro y de lo que hicimos:

Un súper taller d'art journal amb l'Alícia !!!!

Vam gaudir totes com a nenes petites, ens vam embrutar, ens vam quedar embadalides escoltant cada explicació que ens donava. I és que l'Alícia és única posant sentiment al seu treball, només cal veure-ho, despren el que és ella, una artísta que posa el cor en tot el que fa.
Disfrutamos todas como niñas pequeñas, nos ensuciamos, nos quedamos embobadas escuchando cada explicación que nos daba. Y es que Alícia es única poniendo sentimiento en sus trabajos, sólo hace falta verlo, desprende lo que es ella, una artista que pone el corazón en todo lo que hace.

Però, això no va ser tot !!! També vam fer diferents tallers per fer una pàgina segons el disseny i les indicacions de l'Esther, l'Isabel i la Rosa. Unes pàgines que ompliran el nostre àlbum de Fem Scrap.
Pero, esto no es todo !!! También hicimos diferentes talleres para hacer una página según el diseño y las indicaciones de Esther, Isabel y Rosa. Unas páginas que llenarán nuestro álbum de Fem Scrap.


Si us dic que ens van donar les 4 de la matinada fent scrap !!! Sí, sí !!! Però com passa el temps, quan t'ho passes la mar de bé i estas en bona companyia !!!  Eii, i al dia següent, matinar, esmorzar i tornem´hi que volem més jejejeje.
Si os digo que nos dieron las 4 de la madrugada haciendo scrap !!! Sí, sí !!! Pero como pasa el tiempo, cuano te lo pasas bien y estás en buena compañía !!! Eiiii, y al día siguiente, madrugar, desayunar y a continuar que queremos mássss.

Ahhh, però no em vull oblidar de les rialles nocturnes, mare meva, si ens feien mal les galtes de tan riure.
Ahhh, pero no me quiero olvidar de las risas nocturnas, madre mía, si nos dolía la cara de tanto reír.

Més sorpreses !!! L'Almudena ens va fer a tooootes, una davantal personalitzat fet per a ella, inspirat en cadascuna de nosaltres !! No hi havia cap igual !!! I per les Tres Somnis una bossa espectacular. (perquè tenien un davantal fet per a elles).
¡Más sorpresas ! ¡Almudena nos hizo a todas un delantal personalizado hecho por ella, inspirado en cada una de nosotras ! ¡No había ninguno igual ! Y para las Tres Somnis, una bolsa espectacular. (porque tenían un delantal hecho por ellas).

Oi que estem guapíssimes amb aquest davantal ;-)
A que estamos guapísimas con este delantal ;-)

La Sílvia ens va fer una capseta amb forma de cor amb un paper mooolt especial. L'Alícia un sabó fet per a ella. La Rosa un cor dels que decorava la taula.  La Marisa i l'Esther un botó Creatiu d'Scrap Mountain.
Sílvia nos regaló una caja con forma de corazón con incienso, Alíca un jabón hecho por ella. Rosa un corazón de los que decoraba la mesa, Marisa y Esther un botón creativo de Scrap Mountain.




I fins aquí la meva crònica del nostre Scrap Mountain. Si en voleu veure més, podeu clicar aquí i aquí.
Y hasta aquí mi crónica de nuestro Scrap Mountain. Si queréis ver más, podéis clicar aquí y aquí.

M'encanta formar part d'aquest grup de persones meravelloses.
Me encanta formar parte de este grupo de personas maravillosas.

Que tingueu una molt bona setmana !!!
¡ Que tengáis una semana genial !

17 comentarios:

  1. Que bé ho passeu! M'alegro molt, amb certa enveja, jajaja.

    ResponderEliminar
  2. Quin grup més maco!!!! què bé us ho vau passar segur!!!! :) Petons

    ResponderEliminar
  3. Ai Raquel, sempre m'emociono amb les teves cròniques. Són genials! I quines fotos més maques. Sí que va ser un cap de setmana fantàstic. Sempre estar amb vosaltres és un plaer i diversió i bon rotllo assegurats. Ja estic desitjant que arribi la propera!
    Petons. Sílvia
    PD: Em va encantar veure que tornes a estar plena de colors!

    ResponderEliminar
  4. Una crónica preciosa i un cap de setmana genial!! Gràcies per comartir, petonets

    ResponderEliminar
  5. Amb la teva crònica contagies el bon rotllo que despreneu!!!
    Com diu la Maria, quin grup més maco, quin goig que feu!!!

    ResponderEliminar
  6. quines bones estones vem passar
    carregar energia amb vosaltres
    molt divertida la cronica raquel
    isabel tres somnis

    ResponderEliminar
  7. M'agrada veure com un grup d'amigues s'ho passen tan bé juntes fent una cosa que els hi agrada i que comparteixin entre elles el que saben i el que aprenen. Sou un exemple a seguir. Petons per totes

    ResponderEliminar
  8. Quina meravella poder reunir-s'en per fer scrap amb les companys, jo he de fer-ho a soles i em doneu una enveja.....però de les sanes, eh!!!!,ja,ja,ja.BSS:

    ResponderEliminar
  9. una entrada genial guapa! me ha encantado, gracias por compartir estos momentos con nosotras!!
    besitos ^^

    ResponderEliminar
  10. Com us ho passeu de bé! Quanta creativitat junta!!! Molts petons :-X

    ResponderEliminar
  11. Qué cara de felicidad que tenéis todas! Seguro que fue una reunión inolvidable. Un beso a todas!

    ResponderEliminar
  12. Gràcies per la crònica. Llegint-la he tornat a reviure el nostre cap de setmana! Aviat ja s'acosta Scrap Queen!!!! Que bé!

    ResponderEliminar
  13. Raquel, si et passes pel meu blog...trobaràs un regalet!!!! ;) Petonets

    ResponderEliminar
  14. Raquel ho vam passar molt be!!! quins bons moments!!!
    un peto

    ResponderEliminar
  15. genial la crònica!!!! quina enveja!! ai no! si jo hi era! jajajaj ! va ser perfecte i inolvidable!! un*

    ResponderEliminar
  16. Guapes, quina enveja que em feu!! Jo amb les meves peques ni temps, ni res...
    Desitjo que us ho passeu tan bé per molts anys!!

    http://agoodteacherneverstopslearning.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...