11/2/13

Scrap Mountain

Tot va començar....
Todo empezó....
Amb un wasap de:  aneu dinant que arribem tard, nosaltres dinarem al cotxe !!! Però la sorpresa va ser que, quan vam arribar al taller de la Sílvia, ens esperaven l'Alicia i ella amb una pizza acabada de fer!!! I mireu, mireu com anàvem pel camí jejejeje:
Con un wasap de: ir tirando que llegaremos tarde, nosotras comeremos en el coche!!! Pero la sorpresa fue que, cuando llegamos al taller de Sílvia, nos esperában Alicia y ella con una pizza acabada de hacer !!! Y mirad, mirad cómo íbamos por el camino jejeje:

L'Almudena, el Marc, la Sílvia, l'Alícia i jo. 

Sí, sí, seríem les darreres en arribar, però vam arribar ben dinades ehhh. El millor, trobar-nos a la Sílvia Ll. a casa la Rosa !!! No ho sabíem, quina alegria ens va donar a totes. Ainss la peneta, va ser que ens van faltar dues Somnis.
Sí, sí, seríamos las últimas en llegar, pero llegamos bien alimentadas ehhh. Lo mejor, encontrarnos con Sílvia LL. en casa de Rosa !!! No lo sabíamos, qué alegría nos dió a todas !!! Ainss la pena, fue que nos faltaban dos Somnis.

I quan vam entrar-hi.... una taula decorada amb la delicadessa que caracteritza a la Rosa:
Y cuando entramos.... una mesa decorada con la delicadeza que caracteriza a Rosa:


La veritat, compartir un cap de setmana juntes, és tot un luxe, és un cap de setmana ple de creativitat, de complicitat, de moooltes rialles, de confidències, de compartir moooolt i sentir-nos unides i de veure com ens agraden aquestes trobades. Penso que, si us dic que una de nosaltres, va marxar dissabte a la nit (per que tenía feina a fer) i va tornar al dia següient, potser sí que us podeu arribar a fer una idea de com ens agrada estar juntes. I com la resta del grup va valorar moltíssim aquest esforç, perquè no estàvem a 20 km, no, no, no.
La verdad, compartir un fin de semana juntas, es todo un lujazo, es un fin de semana lleno de creatividad, de complicidad, de muuuchas risa, de confidencias, de compartir muuucho y sentirnos unidas, y de ver cómo nos encantan estos encuentros. Creo que si os digo, que una de nosotras, marchó el sábado por la noche (porque tenía cosas a hacer) y que volvió al día siguient, quizás sí que os podéis llegar a hacer un idea de cómo nos gusta estar juntas. Y cómo el resto del grupo valoró muchísimo este esfuerzo, porque no estábamos a 20 Km, no, no, noo.

I ara que us he explicat una mica les emocions i els sentiments, arriba el moment de compartir més imatges de la nostra trobada i de les cosetes que vam fer:
Y ahora que os he explicado un poco las emociones y los sentimientos, llega el momento de compartir más imágenes de nuestro encuentro y de lo que hicimos:

Un súper taller d'art journal amb l'Alícia !!!!

Vam gaudir totes com a nenes petites, ens vam embrutar, ens vam quedar embadalides escoltant cada explicació que ens donava. I és que l'Alícia és única posant sentiment al seu treball, només cal veure-ho, despren el que és ella, una artísta que posa el cor en tot el que fa.
Disfrutamos todas como niñas pequeñas, nos ensuciamos, nos quedamos embobadas escuchando cada explicación que nos daba. Y es que Alícia es única poniendo sentimiento en sus trabajos, sólo hace falta verlo, desprende lo que es ella, una artista que pone el corazón en todo lo que hace.

Però, això no va ser tot !!! També vam fer diferents tallers per fer una pàgina segons el disseny i les indicacions de l'Esther, l'Isabel i la Rosa. Unes pàgines que ompliran el nostre àlbum de Fem Scrap.
Pero, esto no es todo !!! También hicimos diferentes talleres para hacer una página según el diseño y las indicaciones de Esther, Isabel y Rosa. Unas páginas que llenarán nuestro álbum de Fem Scrap.


Si us dic que ens van donar les 4 de la matinada fent scrap !!! Sí, sí !!! Però com passa el temps, quan t'ho passes la mar de bé i estas en bona companyia !!!  Eii, i al dia següent, matinar, esmorzar i tornem´hi que volem més jejejeje.
Si os digo que nos dieron las 4 de la madrugada haciendo scrap !!! Sí, sí !!! Pero como pasa el tiempo, cuano te lo pasas bien y estás en buena compañía !!! Eiiii, y al día siguiente, madrugar, desayunar y a continuar que queremos mássss.

Ahhh, però no em vull oblidar de les rialles nocturnes, mare meva, si ens feien mal les galtes de tan riure.
Ahhh, pero no me quiero olvidar de las risas nocturnas, madre mía, si nos dolía la cara de tanto reír.

Més sorpreses !!! L'Almudena ens va fer a tooootes, una davantal personalitzat fet per a ella, inspirat en cadascuna de nosaltres !! No hi havia cap igual !!! I per les Tres Somnis una bossa espectacular. (perquè tenien un davantal fet per a elles).
¡Más sorpresas ! ¡Almudena nos hizo a todas un delantal personalizado hecho por ella, inspirado en cada una de nosotras ! ¡No había ninguno igual ! Y para las Tres Somnis, una bolsa espectacular. (porque tenían un delantal hecho por ellas).

Oi que estem guapíssimes amb aquest davantal ;-)
A que estamos guapísimas con este delantal ;-)

La Sílvia ens va fer una capseta amb forma de cor amb un paper mooolt especial. L'Alícia un sabó fet per a ella. La Rosa un cor dels que decorava la taula.  La Marisa i l'Esther un botó Creatiu d'Scrap Mountain.
Sílvia nos regaló una caja con forma de corazón con incienso, Alíca un jabón hecho por ella. Rosa un corazón de los que decoraba la mesa, Marisa y Esther un botón creativo de Scrap Mountain.
I fins aquí la meva crònica del nostre Scrap Mountain. Si en voleu veure més, podeu clicar aquí i aquí.
Y hasta aquí mi crónica de nuestro Scrap Mountain. Si queréis ver más, podéis clicar aquí y aquí.

M'encanta formar part d'aquest grup de persones meravelloses.
Me encanta formar parte de este grupo de personas maravillosas.

Que tingueu una molt bona setmana !!!
¡ Que tengáis una semana genial !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...