25/2/13

Juntos


Fa uns dies, la meva perruquera em va demanar que li fes alguna coseta per Sant Valentí, així que li vaig ensenyar un que havía fet fa un parell d'anys i li va agrada. És un desplegable, la condició era que havia de ser negre i vermell, en una de les cares havia de portar dues copes i frases en anglès, català o castellà.

Hace unos días, mi peluquera me pidió que le hiciera algo para San Valentín, así que le enseñé un trabajo que hice hace un par de año y le gustó. Es un desplegable, la condición era que tenía que ser negro y rojo, en una de las caras tenía que haber dos copas y frases en inglás, catalán o castellano.



Les copes van sortir d'un segell de cors, al que li vaig dibuixar amb el boli d'embossing, els peus perquè semblessin copes. Les frases en anglès dels segells de l'Amy Tangerine i de Itty bitty.

Las copas salieron de un sello de corazones a los que le dibujé, con el boli d'embossing, los píes para que parecieran unas copas. Las frases en inglés de los sellos de Amy Tangerine y de Itty bitty.

Us desitjo una setmana creativa !!!
¡¡Os deseo una semana creativa !!



7 comentarios:

  1. Una targeta maquíssima Raquel!
    I molt ingeniosa!!!
    Feliç setmana!!!

    ResponderEliminar
  2. Molt xules les copes, i la targeta!! Ptns

    ResponderEliminar
  3. Mira que a mila combinación de rojo y negro no me ha gustado nunca, pero has hecho un desplegable tan gracioso que me ha gustado hasta la combinación de colores.BSS:

    ResponderEliminar
  4. M'encanta!!! i jo sí que sóc de vermell i negre, trobo que els treballs així tenen tanta força i energia!! Un petonàs

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...