9/1/13

TUTORIAL: Arxivador calendari


Aquest és el tutorial que vaig preparar per a Fem Scrap.
Este es el tutorial que preparé para  Fem Scrap.
  


La capsa dels cafès, té una mida molt bona per poder fer un arxivador, a on incloure un calendari  a cada membre de la família en un separador amb butxaca, i a més, dos separadors més pels dissabtes i pels diumenges.
La caja de los café tiene una medida muy buena para pdoer hacer un archivador, dónde incluir un calendario para cada miembro de la familia en un separador con bolsillo y, además, dos separadores más para los sábados y para los domingos ...


Què necessitem? Paper decorat, paper craft pels separadors amb butxaca, washi tape, eyelets, un calendari per cada membre (he fet diferents combinacions de colors per a cadascú) i els complements que més ens agradin. .  Jo ho he decorat amb una mica de roba de sac, cors de fimo, detall de una bona amiga, i un botó creatiu de “Station Scrap”
Qué necesitamos? Papel decorado, papel craft para los separadores con bolsillo, un calendario para cada miembro (he hecho diferentes combinaciones de colores para cada uno) y los complementos que más nos gustes ... Yo lo he decorado con un poco de tela de "saco" (arpillera), corazones de "fimo", detalle de una buena amiga, y un botón creativo de "StationScrap".Una altre finalitat que li vull donar, és que cadascú pugui anotar el més important de cada més, a la butxaca afegiré un tag on anotar-ho. Un cop acaba el mes arrenquem la pàgina i junt amb el tag ho guardem per a un futur projecte o per fer una pàgina del mes… Per poder arrencar amb comoditat les pàgines, les he passat per la màquina de cosir, però sense Fil!
Otra finalidad de este archivador es que cada uno pueda anotar lo más importante de cada mes, en el bolsillo añadiré un tag dónde anotarlo .... Una vez acaba el mes, arrancamos la página y, junto con el tag, lo guardamos para un futuro proyecto o para hacer una página del mes... Para poder arrancar con comodidad las páginas, las he pasado por la máquina de coser, pero sin hilo!

Amb nens, els caps de setmana s'omplen d'activitats esportives, de festes d'aniversaris... I si a més el teu marit té hobby i tu també....Ens hem d'organitzar, per això aquests separadors de dissabtes i diumenges.
Con niños, los fines de semana se llenan de actividades deportivas, fiestas de aniversario... Y si tu marido tiene hobby y tu también... nos tenemos que organizar. Por eso estos separadores de sábados y domingos.
De ben segur, que algun separador més afegiré, però de moment ja tenim un nou mètode per aquest  2013!.
Seguro que algún separador más añadiré, pero de momento, ya tenemos un nuevo método para éste 2013!...


Ja l'hem començat a omplir !!!
Ya lo hemos empezado a llenar !!!

9 comentarios:

 1. Gràcies pel tuto, Raquel!!!

  Petonets!

  Charo

  ResponderEliminar
 2. Xulíssim, m'agrada molt i gracietes per el tuto!!

  ResponderEliminar
 3. pero quina monaaaada!! res d'agendes electròniques....
  és molt bona idea! Bizzz

  ResponderEliminar
 4. Quins papers mes bonics i què ben combinats!

  ResponderEliminar
 5. ayyy pero que bonito te ha quedadoooooo, no hs podido escoger mejor los papeles!!!!!!
  besitos ^^

  ResponderEliminar
 6. Es muy bonito lo que has hecho.
  ¡¡¡¡Me encanta!!!!!!
  ¡¡¡¡¡Cuánto color!!!!!!
  Gracias por compartirlo para que podamos disfrutar de tu trabajo.
  Besos de colores y bendiciones

  ResponderEliminar
 7. Qué buena idea! Tengo varias de esas cajas esperando para decorarlas! Te ha quedado chulísima! Besos.

  ResponderEliminar
 8. Quina passada d'idea!!
  http://agoodteacherneverstopslearning.blogspot.com.es/

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...