11/1/13

Garlanda de Nadal

Avui una mica de crochet.
Hoy un poquito de crochet.

La idea de fer la garlanda de Nadal va ser del meu fill petit, perquè en acostar-se les festes, era hora de treure les que teníem de Halloween, sí sí ja sé que no tocava tenir-les però es que s'havia de lluir el treball. I  pensant, pensant, primer vaig fer l'arbre:
La idea de hacer la guirnalda de Navidad fue de mi hijo pequeño, porque al acercarse las fiestas, era hora de retirar las que teníamos de Halloween, sí sí ya se que no tocaba tenerlas pero es que se tenía que lucir el trabajo. Y pesando, pensando, primero hice el arbol:I vaig continuar pel  que havia de semblar una bola, tot i que no està gaire aconseguit :(
Y continué por lo que tenía que parecer una bola, aunque no está muy lograda :(


I llavors va ser quan el Joan em va dir de fer un ninot de neu:
Y entonces fue cuando Joan me dijo de hacer un muñeco de nieve:


 I per acabar un floc de neu, que ja havia probat uns dies abans per posar al meu diari de Nadal.
Y para acabar un copo de nieve, que ya había provado unos días antes para poner en mi diario de Navidad. 


La veritat és que va quedar força resultona.
La verdad es que quedó bastante resultona.


Que tingueu un bon cap de setmana !!!
¡Qué tengáis un buen finde!

4 comentarios:

 1. Nena, estàs feta tota una artista del ganxet!
  Ptns!

  ResponderEliminar
 2. M'agraden molt!. Jo vaig començar amb força amb el ganxet però ara el tinc una miqueta oblidat!

  Petons i bon cap de setmana!

  Charo

  ResponderEliminar
 3. Mare meva... Quina traça tens!!! Per mi és un àmbit desconegut que algun dia hauré de provar ;-)

  ResponderEliminar
 4. Jo vull aprendre a fer l'estrella!!!! M'encanta!!! petonets

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...