23/11/12

Targeta de tardor


Sí, sí, segur que tots estem ja pensant en  Nadal, però em venia de gust, ensenyar aquesta targeta.
Sí, sí, seguro que todos estamos ya pensando en Navidad, pero me venía de gusto, enseñar esta tarjeta.

La tardor és l'època de l'any que més m'agrada. M'agraden els seus colors, les fulles, els bolets, els panellets... I és clar, els troquels de fulles m'encanten !!! Aquesta targeta està feta amb el darrer troquel adquirit ;-). És de Mahe i la fulla és moolt maca. La targeta, és un detallet que vaig fer per a Grap/pa.

El otoño és la época del año que más me gusta. Me gustan sus colores, las hojas, las seta, los panellets... Y claro, los troqueles de hojas ¡¡ me encantan !! Esta targeta está hecha con la última adquisición ;-), és un troquel de Mahe iy la hoja és muy mona. La tarjeta es un detalle que hice para Grap/pa.


Petonets de tardor !!
8 comentarios:

 1. Jo també sóc de tardor!!jajaja.
  T'ha quedat molt bonica la targeta!

  Petonets!


  Charo

  ResponderEliminar
 2. Què maca!! i què maco el troquel!!! A mi també m'encanten els colors de la tardor... el bosc està fantàstic... Un petonet

  ResponderEliminar
 3. És superbonica!!! A mi també m'agrada moltíssim la tardor!! Petonets

  ResponderEliminar
 4. És preciosa! Tens raó el full és molt bonica. A mi m'agraden molt també els colors de la tardor, però no se per que no els utilitza molt. Petonets.

  ResponderEliminar
 5. Es una preciosidad y los colores que has empleado me encantan.
  ¡FELICIDADES!!!!!!!
  Y muchas gracias por compartir tus trabajos.
  Besos de colores y bendiciones

  ResponderEliminar
 6. Muy bonita! Me encantan esas hojas. Besos.

  ResponderEliminar
 7. La tardor no m'agrada gens (ho saps, oi?) però amb aquesta tarjeta, qui no s'anima? Molt maca!!
  Petons.

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...