20/11/12

Ratoncito Pérez


Sovint em passa, que quan tinc diferents treballs sense acabar... arriba un dia que em poso a enllestir feinetes. Doncs bé, fa un parell de setmanes, li va tocar a aquest "Ratoncito" que vaig fer pel Joan, ell va triar les robes (és petit però d'idees molt clares). La veritat és que mentre el feia, no ho tenia gaire clar, però un cop acabat és molt graciós. L'havia vist per la xarxa i em vaig animar a fer la meva interpretació.

A menudo me pasa que, cuando tengo diferentes trabajos por acabar... llega un día que me pongo a finalizar algún trabajillo. Pués bien, hace un par de semana, le tocó a este "Ratoncito" que hice para Joan, él escogió la telas (pequeño pero de ideas muy claras). La verdad es que mientras lo hacía, no lo tenía muy claro, però una vez acabado es muy gracioso. Lo había visto por la red y me animé a hacer mi interpretación.

PetonetsRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...