12/12/11

Reto 52: Vint-i-quatre


24: Si fòssis un animal, quin series ??

He tornat a preguntar al Ferran i m'he trobat amb la cotorra, que extrany no sé perquè ho deu dir... Si hagués de triar per colors seria una papallona. Per rodonet, suau un gat tot i que un òs també m'agradaria. Per últim un cavall, m'encanta observar-los quan tinc oportunitat i em transmeten molta elegància, molt de "porte, això sí un cavall lliure !!!
3 comentarios:

 1. Uns colors molt bonics!! Una cotorra...ja ja, m'ho imagino, ells sempre tants sincers! Ptns

  ResponderEliminar
 2. Pero haviam! havies de dir un animal o totes les bestioles!!!! jajajaja!!! si, si... jo et veig com una papallona de viues colors!
  Petons reina
  Miriam

  ResponderEliminar
 3. Una cotorra? Jajajaja... ains este Ferrán! Pues yo no te hubiera asociado a ese animal. Lo de la mariposa queda chulísimo pero si digo una hormiguita ¿Te vas a enfadar? Es que siempre que te veo vas corre que te corre, no paras... y a las hormigas tampoco las veo quietas XD
  Si cogemos un trocito de todos los bichitos que nombras nos iba a salir uno muuuy especial ¡Claro que si! ♥ Un petò

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...