10/12/11

52Q: Vint-i-tres


23: Diuen que el temps passa volant quan...

Intentant seguir amb el reto, aquest és el meu tag per la setmana 23. A veure si aconsegueixo arribar a final d'any amb la feina feta, que el meu estenedor està una mica trist jejejeje.

Bé i ara la meva resposta a la pregunta: Sempre que faig algun treball de manualitats el temps em passa molt i molt ràpid. M'encanta el punt de creu, tot i que ara el tinc una mica abandonat. Em xiflen els papers, retallar, decorar etc.. També em passa el temps volant quan faig el cafè amb la Mònica i quan fem el divendres de desconexió amb la Colla. 

Moltes gràcies per la visita !!!

3 comentarios:

  1. Qué tag más chulo. El papel me encanta y encima le has puesto bordados de punto de cruz que le dan mucho más realce. Muy bonito. Besos.

    ResponderEliminar
  2. M'encanta com t'ha quedat, dolç i alegre alhora!!!molt,molt bonic.petons

    ResponderEliminar
  3. Un tag molt romàntic. M'encanta el resulta. També coincideixo en algunes cosetes quan comentes "El temps em passa volant quan..." BONA FEINA!!

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...