14/3/11

Esplai


Ainss els fills cada dia es fan més grans. I això ens plena d'alegria però al nostre interior és com si se'ns escapèssin... No és així però, la veritat, és el que vaig sentir a la seva primera sortida de cap de setmana amb l'esplai. Sempre els veus petits, però amb la motxil.la i la seva cara d'alegria quin millor consell que el que li va donar el seu pare "gaudeix fill, passa-t'ho molt bé". Per això em venia molt de gust fer aquesta pàgina dels dos: pare i fill.

Aquí us deixo amb uns detallets:


Els papers són d'October Afternoon de la col.lecció Campfire, quan els vaig veure els vaig comprar especialment pel meu fill i per a les nostres sortidetes a la muntanya.


8 comentarios:

 1. No podemos evitar tener la sensación de que el tiempo se nos escapa de las manos!!! Se hacen mayores pero verlos tan felices es un premio.

  Me encantan los detalles!!! Te ha quedado muy bonita.

  Un beso

  ResponderEliminar
 2. És molt bonica! Jo vaig sentir el mateix divendres passat, quan vaig acompanyar la meva filla que anava amb l'escola d'excursió! Ella tant contenta i nerviosa a dalt del bus amb les amiguetes i jo abaix dient-li adéu! Ptns

  ResponderEliminar
 3. M'encanta! El que expliques i com ho has reflexat en aquesta pàgina tant i tant important. Felicitats!
  Ptns

  ResponderEliminar
 4. Muy bonita y sobre todo muy emotiva, un recuerdo de ese sentimiento!!!!
  Besos.

  ResponderEliminar
 5. Jo tambe he passat x etapa de cau i campaments, és emocionant!! La motxilla és enorme, i el mussool mlt maco!

  ResponderEliminar
 6. Es que es verdad que crecen rápido..., taaan rápido. Una página preciosa, Raquel ♥

  ResponderEliminar
 7. Veig que estàs molt treballadora! Així m'agrada! ja, ja. la pàginaem sembla preciosa, molt elegant. Ai, i aquest sentiment em penso que el tenim tots els pares!
  Petons. Sílvia

  ResponderEliminar
 8. Veig que estàs molt treballadora! Així m'agrada! ja, ja. la pàginaem sembla preciosa, molt elegant. Ai, i aquest sentiment em penso que el tenim tots els pares!
  Petons. Sílvia

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...