24/3/11

52Q: Onze

Què et fa dibuixar un somriure ??

Aquesta és la meva interpretació, a mí em dibuixa un somriure, cada cop que penso en les trapelleries dels meus fills, en les seves preguntes. Cada cop que el meu home treu al nen que porta a dins. Tots els moments d'alegria i diversió compartits amb la família, amb els amics; les celebracions, els Nadals per la màgia, el Carnestoltes, les trobades. Quan veig als meus fills jugar amb els seus cosinets, i un munt de MOMENTS, però sobretot ELS MEUS FILLS, que fan cada moment especial. 

3 comentarios:

 1. Te ha quedado preciosa. Y las palabras que has escrito son muy bonitas y sinceras.

  Un beso y gracias... me siento parte de tus palabras.

  ResponderEliminar
 2. Ho comparteixo totalment! Una etiqueta molt bonica! Petonets

  (P.D. La màscara la vaig trobar a internet)

  ResponderEliminar
 3. Si es que els fills!!! ai! els fills!

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...