22/3/11

#5/1T9F: Una capsa


Per aquesta setmana el tema era una capsa i m'he adonat que no en tinc cap en condicions, ni maca. Després de fer diverses proves amb unes de plàstic, m'he enrecordat d'aquesta. La tinc des dels 14 anys, quan fèia col.lecció de tot, capses, figuretes, llapissos etc.. i en aquesta sempre hi havia guardat monedes que em donaven de tot arreu, antigues i actuals... quan va arribar l'euro vaig començar a col.leccionar les diferents variacions segons els països, després el meu marit va afegir monedetes i billets d'algun dels seus viatges de joventut. 

No és gens maca però del que es tracta és de fer click no ???

3 comentarios:

 1. Como dices lo importante es hacer click y divertirte con lo que haces.

  Te han quedado unas fotos muy chulas!!

  Felicidades.

  Un beso

  ResponderEliminar
 2. Unes fotos molt originals i no pateixis jo també en tinc una capsa d'aquestes, de fa...1000 anys, jeje, ara la té la meva filla per col·leccionar cossetes, veus aixó no passa mai de moda. Una abraçada.

  ResponderEliminar
 3. Lo importante, las fotos, has conseguido que sean atractivas. Me gustan mucho!!!!
  Es divertidi ¿verdad? yo estoy disfrutando.
  Besos.

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...