25/1/11

Maria i Carla

Dos layouts que he regalat aquest cap de setmana a les meves cosinetes.


En aquest he fet servir spray red pepper, les papallones troquelades que tan agraden, una blonda cosida a un paper troquelat, flor, botó i embossing vermell pel nom.


En aquest Lo he tornat a cosir, aquesta vegada el paper i és que quan agafo la màquina ainsss m'agrada molt !!! No sé trobo que cosir el paper li dona un toque. També li he posat una flor amb un botó, les papallones, un llacet i embossing blanc pel nom.

Per reforçar el Lo l'he engaxat sobre un cartró i desprès he folrat la cara posterior amb cartolina de color groc claret. Com que ho he vist massa buit,  he fet servir el stencil de Tattered Angels del cor amb distress taronja.

El paper de base és d'un bloc que vaig comprar a Creativa.

A les nenes els hi ha agradat molt, sobre tot les papallones.

7 comentarios:

 1. A les cosinetes segur que els hi va agradar molt!!!

  T'ha quedat molt xulo.

  ResponderEliminar
 2. sempre fa il.lusió rebre cosetes fetes per nosaltres! i aquesta papalloneta no passa desapercebuda! és molt mona!!!! un*

  ResponderEliminar
 3. És clar! que els ha encantat! Els colors son alegres i frescos i les composicions molt xules les dues i rematades amb papellones... que més podien desitjar les teves cosinetes?

  Jo mira que cuso... pero com que la máquina de cosir i el meu taller d'scrap estan en espais geogràfics diferents... encara no he tingut l'oportunitat de cosir cap página i quan veig lo xulo que queda, com la teva... ainsssss em moro d'enveja (de la bona eh?)i ganes de fer-ho jo un dia d'aquests jajaja

  També acabo de veure el mini de la teva cunyada! Que xulísim que és!!! Vaig estar a Creativa el primer dia al matí... i no el vaig veure... és molt xulo!!! Felicitats per les troballes de Creativa!

  I si! jo també coneixo expresions com ara aquesta de la teva cunyada..."ains com m'gradaria tenir un mini aixi o aixá o com aquest!" jejeje I lo molt que els arriba a agradar quan els regalem? Oi que si? No te preu!

  Un petó Raquel.

  ResponderEliminar
 4. Són maquíssimes! Agrada molt fer aquestes cosetes per regalar! A mi també m'agrada fer servir la màquina de cosir, ho vaig provar per les felicitacions nadalenques i segur que hi tornaré! Petons

  ResponderEliminar
 5. Te han quedado muy Clean y los colores me gustan mucho, te felicito ;)

  Nos vemos !!

  ResponderEliminar
 6. Muy bonitas Raquel, no me extraña que les haya gustado!!!!
  Besos.

  ResponderEliminar
 7. Molt maques! M'agrda especialment la combinació de colors que has fet en cada una.
  Petons. Sílvia

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...