24/1/11

Dolços moments


Què serà ??


Finalment tot arriba, i desprès d'esperar-se 3 mesos des del seu aniversari, per fí li he pogut donar el seu mini-àlbum. I mireu que la pobre m'ho anava demanant, molt sutilment ehh !!! o no ??? Ainss que maco com m'agradaria tindre un aixì o així o com aquest (jo crec que tot li anava bé). Així que a la fira, vaig veure aquest mini de Blokum com a novetat, molt mono, molt dolç... i desprès de tant esperar millor que sigui alguna cosa dolça no creieu ?? I el sumum va ser quan a Scraphouse vaig trobar el segell de la magdalena i el darrer dia a Blokum un embossing de magdalenes per la cuttlebug !!! No m'ho podia creure... decididament havia de ser aquest l'àlbum.

I aquest és l'interior pàgina a pàgina: 












I així és com es veu, més una dedicatòria per la Sònia.



Espero que us hagi agradat i endolçat una mica i sobre tot a tú "cuñá" que has tingut mooolta paciència. Petonets guapa.

7 comentarios:

  1. Todo tiene su recompensa y mi paciencia (jejeje y mi insistencia!!) me han premiado con un mini súper dulce, tierno y precioso.

    Me encanta, es original, divertido, alegre...

    Muchas gracias cuñá, por todo!! Un beso.

    ResponderEliminar
  2. Es superbonic!! I molt original! Petons

    ResponderEliminar
  3. q mono!!!!!!!!!!! m'encanta aquest mini, l'Alicia me'l va regalar tb a Creativa i m'agrada molt! encara no se quines fotos hi posare, pq han de ser ben dolces,clar!

    T'ha quedat molt xulo!!!!

    ResponderEliminar
  4. Pues si!, que dolç!!! Quina coincidéncia que trobesis tantes coses de magdalenes!!! Era el desti... jajaja!!!
    La teva "cuña" segur que encantadisima!!!
    Petonets reina
    Miriam

    ResponderEliminar
  5. Que bonito Raquel !
    Como no va a estar encantada, si es una monada. Hay una rosa en una de las páginas como en color fucsia, la has hecho tu ? aver si la próxima vez que nos veamos me cuentas más detalles.. jsjs

    Un abrazo

    ResponderEliminar
  6. et va quedar requetedolç!!!!! la cunyá ha d'haver estat súper contenta! i qui no??? un*

    ResponderEliminar
  7. Però quina coseta més dolça, llàstima que a nosaltres (almenys a mi)no ens regalen aquestes cosetes; tenim el plaer de fer-les, això sí. Molt xulo el teu bloc,
    Sònia
    http://somiaencolors.blogspot.com/

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...