14/11/10

Postals de Nadal

El Nadal s'acosta a un ritme taaaaant ràpid que ni m'he adonat. Aquí us deixo un recull de les postals que vaig fer l'any passat per la família, primer prototip, després algunes repes i un cop fetes la quantitat mínima doncs a provar de fer-les més personalitzades i diferentes... va ser llavors quan en vaig gaudir i molt !!!I també verticals:Com podeu veures, vaig aprofitar els retalls dels cors i dels troquels, no és molt però alguna cosa vaig reciclar.
Ara ja toca anar rumiant com faré les d'aquest any perquè no puc dir això de que no tinc material... em falten segells, no tinc papers uffsss vinga vinga que comenci la inspiració. El que sí que tinc clar que les primeres que faré seran per Fem Solidaritat que encara necessiten més targetes. Així que a veure si ens animem moltes. Jo aportaré el meu granet aquesta setmaneta.

Moltes gràcies pels vostres comentaris i petonets a totes.
5 comentarios:

 1. Què xules! m'agraden molt...jo tb estoy en ello! Ptnets*

  ResponderEliminar
 2. Son chulísimas!!!! Yo este año también intentaré hacer alguna cosita creativa... aunque al lado de la tuya seguro que se verá "chuchirría" jejeje.

  Besitos

  ResponderEliminar
 3. Has aprofitat el material una pasada!!! Tan quedat genials!!!
  Petons
  Miriam

  ResponderEliminar
 4. Ay Raquel, yo esto de las tarjetas es que lo tengo en pendientes. Me falta hacer un taller para saber al menos por dónde empezar. Todas las scraperas me dicen "pero si está tirado, es facilísimo mujer" y yo me quedo parada y se me hace un mundo. El día 27 asistiré con Mir al taller de postales navideñas y espero con ello "romper el hielo" y lanzarme como loca a hacer todas las de mi lista... que serán unas cuantas ;)
  Las tuyas del año pasado me gustan un montón... Qué será será lo que tienes pensado para este año. Estoy deseando verlas. Un abrazo ♥

  ResponderEliminar
 5. Són totes estupendes!
  Una abraçada. Sílvia

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...