8/11/10

Creativa !!!!


Doncs sí, en tenia moltes moltíssimes ganes d'anar-hi a la fira Creativa !!! El que més greu em sap és no haver pogut anar a la trobada Fem Creativa...
Com podeu veure crec que vaig arrassar una mica (ehh Marta ??). La veritat és que anava per comprar sobretot una base de tall més gran, doncs tot i que no ho sembli, està a sota jejejejejeje. Els segells de Blokum em van encantar,els minis i els fulls nadalencs. Desprès vaig passar per Cromatismes que hi havia uns papers nadalencs també moooolt macos, lletres, segells i hi vaig aprofitar algunes ofertes. Per cert Àurea em van encantar els davantals. També vaig passar per Scraphouse a on vaig comprar unes floretes, unes etiquetes nadalenques i uns tags de roba. Però com veieu no acaba tot aquí, així que vinga agafar segells i brads de diferents llocs. "Vamos" que en vaig gaudir com una mona jejejejeje.

Però el millor de tot va ser trobar-me amb la Mònica i la seva panxona quina alegria em va donar. Amb qui vaig passar una estoneta va ser amb la Sílvia, vaig aprofitar que estava ensenyant targetes nadalenques de Toga i em vaig quedar amb ella, després de fer un petit taller amb la Momo de Palamós. Ja al final em va reconèixer la Meritxell perque jo ja anava una mica esgotadeta... no sé per què ??? També em vaig trobar amb la Laura amb qui vaig fer el camí de tornada i vam poder xerrar una estoneta. I alguna scrapera més que em deuria creuar i no deuria reconeixer... en fin una valoració molt possitiva que hagués tingut el SUMMUM si hagués anat a la trobada... un altre any serà.
Així que ja no tinc excuses de que no en tinc prou material com per fer les felicitacions i els minis de NADAL jejejeje.10 comentarios:

 1. Ya veo que hiciste un buen acopio de provisiones, ahora si que disfrutarás!!!!
  Yo también estuve el sábado, lástima que no nos vimos y mira que di vueltas, porque llegué a las 10 y me fui a las 16.30. Me hubiera gustado saludarte.
  Yo tampoco estuve en la trobada.
  Un abrazo.

  ResponderEliminar
 2. ainssss! jo vaig estar el dissabte desde les 12 fins a mitja tarda i el diumenge al matí! en fi, segurament ens veurem a la próxima!!!!!!!! que vagi mooolt bé i a fer servir el munt de material!!! !un petonet*

  ResponderEliminar
 3. Hala nena!!! tu si que t'has firat! com ha donat de si el sobre xulo, eh? A mi tb em va agradar molt trobar-te i compartir gastos d'embossing! Un petonet!!!*

  ResponderEliminar
 4. Ala nena!! No veas!! Me voy a reprimir pero... no puedo... que chulo, me encantan los motivos navideños, los papeles....que bonitos!!!!!
  Estoy segura que disfrutaste muchísimo!!

  Un beso guapi

  ResponderEliminar
 5. Ala! Quina enveja! Va ser genial poder compartir una estona amb tu! Gràcies!!!
  Petons. S´`ilvia

  ResponderEliminar
 6. :D
  Veig que et vas tornar més lela que jo !!!
  També tinc els papers de Girl's Paperie de Nadal !!! Haurem de fer algo...
  Petons

  ResponderEliminar
 7. Ara ja sé qui es va portar mitja fira...com eeeetsss!!! :-) jajajaja
  M'encanta tot el que has comprat.
  Un petó

  ResponderEliminar
 8. Alaaaan quant de material!!!
  Llástima que no vam coincidir, m'hagués encantat. La propera vegada!!!
  Petonasos
  Miriam

  ResponderEliminar
 9. ¡Cuántas compritas, Raquel! (^^) Se me han puesto los dientes larguísimos y veo que hemos coincidido con los papeles de Blokum (los de Cromatismes ya los había comprado en la tienda) ;)
  Seguro que pronto veremos tus cosillas de Navidad. Petonets ♥

  ResponderEliminar
 10. Qué de cosas!!! también estuve por la feria, estuvo genial!! bsoss

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...