19/10/10

Be happy


Aquest mini el vaig fer seguint un tutorial que la Yolanda va fer a Paraiso de Papel. Fèia temps que el tenia muntat però no acabat, em faltaven totes les targetes interiors. La veritat és que us el recomano ( a qui no l'hagi fet) perquè és molt senzill i resulton. Si he trigat ha sigut, doncs perquè els regals tenen prioritat abans que el que és per nosaltres jejejeje. Però tot arriba....


El millor de tot, va ser descobrir aquesta estructura i poder aprofitar fulls que tenim perquè ens van agradar i després no els utilitzem. Doncs voilà aquesta vegada aprofitat i ben aprofita, perque jo el trobo ben maco.

Be happy !!! Els fills ens fan feliços, la família ens plena i ens fa feliç i comprobar la imaginació dels més petits també. Així que a totes us desitjo un gran BE HAPPY !!!



7 comentarios:

  1. molt bonic! has trigat però ha valgut la pena! és veritat, sempre deixem per l'últim les nostres coses... m'ho apunto per fer-lo algun dia! BE HAPPY!

    ResponderEliminar
  2. Be happy!! Una buena manera de comenzar mi scrap particular... Te ha quedado chulísimo, las fotos son muy bonitas. Es cierto que lo primero siempre es lo que has de regalar, pero seguro que la cara de sorpresa y la alegría del que lo recibe merecen también la pena ¿no? Un beso guapa!!!!

    Be Happy!!!

    ResponderEliminar
  3. Molt xulo, jo també he utilitzat aquest paper base, i si, queda estupendo.
    Petons

    ResponderEliminar
  4. Be happy tu també!! molt xulo el mini! és cert que el que fem per nosaltres sempre queda a la cua, però al final sempre s'aconsegueix.
    ptns!

    ResponderEliminar
  5. molt maco! els tons marrons i blaus m'agraden molt combinats! i queden genial amb les fotos q has posat!

    ResponderEliminar
  6. Quina gran frase.
    Jo hi afegiria: Don't warry be happy!!

    T'ha quedat genial

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...