30/5/10

Trobada scrapera !!!


Aquest diumenge Scrapagrapats ha organitzat una trobada scrapera. Moltes gràcies per la organització i FELICITATS ESTHER , ha estat gènial !!! Hem tingut tot un dia per fer tallers, per compartir, per conèixe'ns en persona i posar cares a les companyes d'scrap de la xarxa.  He conegut a un munt de noies i m'he trobat molt agust. Així que espero que hi hagin més com aquestes. El dictat boig de la Maica ha sigut una canyaaaaaaaaa.  I la Marisa amb al seu taller d'Ecoscrap ens ha ensenyat a aprofitar aquells petits retalls que guardem. Per a mí la experiència ha sigut un 10, pel grup, pels tallers, per tot el dia.... Molts petonets a totes les noies i en especial a les meves companyes de tallers i de cafè i de xerrades... jejejeje. Encara no he fet les fotos però em venia molt de gust explicar l'experiència........

9 comentarios:

  1. Ahir ens ho vam passar superbé! Ha estat un plaer conèixe't, em vas donar molt bon rotllo tot el dia amb la teva alegria i el teu somriure! Per cert, tens treballs molt xulos, ja t'he fet alguns comentaris! Petonets guapa!*

    ResponderEliminar
  2. Me alegra muchísimo leer que disfrutas tanto con el scrap y que conoces gente tan genial y alegre, simpática y agrabable como tú.Besitos!!!

    ResponderEliminar
  3. eii!! ja t'he trobat! llàstima que no vam poder coincidir en cap talleret, però de ben segur que a la pròxima ja comptarim més idees!!!!!!

    ResponderEliminar
  4. hola, Raquel!!!!!! ja he trobat el teu blog! quines coses més xules q fas!!!!!!!!!!!!! m'han agradat molt!!!!!
    va ser un plaer coneixe't, llàstima no haver intercanviat més!!!! lo bo és q ara ho podrem fer a través dels blogs!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  5. Moltíssimes gràcies noies !!! Quina ilu m'ha fet obrir el blog i trobar-vos. Petonets

    ResponderEliminar
  6. Marian, después de participar en los talleres del encuentro del domingo me he dignado a chafardear por tu Blog. Y, la verdad es que me encanta tu estilo, sobre todo tu LayOut "Nois":)
    ¡¡FELICIDADES!!

    ResponderEliminar
  7. Hola Raquel!
    Si que ens ho vam passar bé, si!
    No coneixía el teu blog, fas unes coses precioses, et segueixo!
    Ptns

    ResponderEliminar
  8. Hola Rachel!!! També jo m'ho vaig passar molt bé, tot un dia respirant scrap!!! jajaja.

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...