8/6/10

Imatges Fem Scrap !!!

Doncs com totes les noies, jo també estava desitjan afegir les meves fotos, tot i que el tema blog, fotos etc.. ho tinc que anar perfeccionant, una fa el que pot. Aquí us deixo el meu recull amb les noves amigues scraperes que va ser tot un gust conèixer'les, i de les que no surten  i en vaig gaudir de la seva companyia.


Aquí estem la Mònica (vaig fer tots els tallers amb ella i m'ho vaig passar de conya), la Mireia, la Rosa, l'Alícia, la Silvia, la Yolanda i la Cristina
I aquí amb la Marian un encant  i amb la Mireia Sala, la meva profe del taller dels dijous. Ella és qui m'ha ensenyat tot el que sé, qui m'ha animat a fer-me el blog i jo sòc la repetidora dels seu tallers (com un dia em va dir la Roser de Scraphouse jejejejeje)


Amb la Marisa  que ens va fer el taller d'Ecoscrap al que em vaig apuntar.
I aquí la de tot el grup gràcies Laura per la foto.


I aquí unes fotos del resultat dels tallers que vaig fer:

ECOSCRAP


Caixeta amb la Silvia, Camafeo amb la Roser, Cor amb la Núria i el gran detall identificador que ens van regalar les noies de Tres somnins a TOTES !!!!


I el resultat del DICTAT BOIG de la Maica, la veritat que va ser divertidíssim una pàgina en la què la nostra única aportació va ser enganxar la fotografía, tota la resta està feta per 9 mans diferentes.... GENIAL.Com diuen "más vale tarde que nunca" jejejeje, el record d'aquest dia inolvidable.
 Una abraçada a totes les noies.

6 comentarios:

 1. eii! què guai recordar aquell diumenge!!! m'ha encantat veure fotos diferents a les que ja he vist! el LO molt maco igual que tot el demés. I la capseta... xulísima, llàstima que no la vaig fer!

  ResponderEliminar
 2. Què maco que et va quedar tot! Jo tb m'ho vaig passar superbé, aviam si tornem a coincidir aviat en algun curset o trobada! Petonets***

  ResponderEliminar
 3. Ohhhhh!!!! He vist unes coses molt maques.... Què tenen amo??? Jejejeje

  ResponderEliminar
 4. Dicen que lo bueno se hace esperar ¿no? porque te ha quedado una crónica muy chula de aquel día.
  Hay fotos que yo tampoco había visto.
  Todos los trabajos te quedaron preciosos!!!!!!
  Un abrazo.

  ResponderEliminar
 5. Quins treballs més macos! Va ser un dia fantàstic. Gràcies per fer el meu talleret (em vaig fixar en la papallona al costat i em va agradar molt!9
  Salutacions. Sílvia

  ResponderEliminar
 6. Noia, quines meravelles has fet a la trobada :) M'encanten!!

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...