27/6/14

Tarjeta: A la tutora

Bon dia !!!
Això ja està sí, sí, sí. Aquesta setmana el temps ha passat...uffs com sí res... "que me lo devuelvan oigaaaa " Com veig que no torna, doncs continuem oi ? I tornem amb una nova targeta i el meu amic el TROQUEL !!!! Si no m'hi puc estar, és veure'l i l'he de fer servir !!!
Esto ya está sí, sí, sí. Esta semana el tiempo ha pasado...uffs como si nada... "que me lo devuelvan oigaaaa" Como veo que no vuelve ¿continuamos no? Y volvemos con una nueva tarjeta y mi amigo el TROQUEL!!! Si no me puedo resistir, es verlo ¡¡¡y lo tengo que utilizar !!!

Uisss la targeta, que m'he liat !
Uiss la tarjeta, que me he enrollado!


Aquesta és la targeta que li vaig preparar per la tutora del meu fill. El segell estampat de menor a major intensitat, roba de sac, una estona seleccionant els hexàgons troquelats en diferents papers.... Aah i la cartolina gris pedra !!!
Esta es la tarjeta que le preparé a la tutora de mi hijo. El sello estampado de menor a mayor intensidad, tela de saco, un rato seleccionando los hexágonos troquelados en diferentes papeles...Aah y la cartulina ¡gris piedra !


Petits complements que recorden a l'escola, com la perforadora de llibreta, un clip i el llàpis. A l'interior unes paraules d'agraïment amb un rotulador cal.ligràfic (encara he de practicar mooolt)
Pequeños complementos que recuerdan el colegio, como la perforadora de libreta, un clip y el lápiz. En el interior unas palabras de agradecimiento con un rotulador caligráfico (tengo que practicar mucho)Buenoooo, fins aquí l'entrada d'avui, espero que us hagi agradat.
Buenooo, hasta aquí la entrada de hoy, espero que os haya gustado.


Bon cap de setmana!
¡Feliz finde!

20 comentarios:

 1. Xulíssimaaaaaaa i molt escolar!!!! i amb la roba de sac que tant ens agrada, oi? M'he enamorat de la idea del paper, el clip i el llapis (ja em perdonaràs però algun dia segur que t'ho copio :)). I aquests hexàgons són espectaculars!!! els has anat enganxant un a un??? mare meva!! Petonets

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Sí sí els hexàgons un a un però ja saps que un puntet de glossy fa meravelles jijjii. Me n'alegro moooolt que t'hagi agradat !!!! Petonets

   Eliminar
 2. Ohhhhh!!! Molt xula!!! M'encanten els hexagons aquests! Ara em faras comprar el troquel.... :p m'has creat una necessitat!! Jiji

  Bon cap de setmana guapiii!! Disfruta molt i scrapeja mes cosetes!!!;)

  Muaaaa

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. M'ho has tret de la boca Aidaaaa!!!! I és que de taaaant veure aquest troquel del hexàgons i lo xulo que li queda convinat allà on el posa.... també puc dir que...I need it!!!! lo fotut és que per ara només l'he sabut veure al mateix web de "Sizzix"!!! grrrr

   Bon cap de setmana!!!!
   Ptnst!

   Eliminar
  2. Jajaja noies, no teniu espera ehhh però segur segur que arribaran són una passada !!!!

   Eliminar
 3. M'encanta la targeta!! Estic segura que la mestra del teu fill va quedat encantada, jo la rebria amb les mans ben obertes perquè és molt bonica!! Enhorabona i besets

  ResponderEliminar
 4. Una tarjeta preciosa!! super escolar, m'encanta la roba de sac!! i el detall del llapis molt divertit!!

  ResponderEliminar
 5. Una targeta súper xula Raquel! aquest troquel d'hexàgons em té el cor robat!
  D'això....un parell de dubtes...
  1...la perforadora de llibreta...quina has fet servir? jo en tinc una de EK, però és diferent... no fa la "rodoneta".
  2...Diga'm ignorant, però després de veure en diferents llocs això de la poma pels profes...encara no he entès el xk!!! ...i estic ben intrigada!!! el primer que em passa pel cap és la Blancaneu, però no crec pas que tingui res a veure oi? jajajaja
  Ptnts wapi, i bon cap de setmana...que tb passarà volant! ;-)

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. La perforadora que he fet servir és la de EK, deu ser un altre model diferent. Lo de la poma, no ho sé del cert, però jo diria que deu venir de quan aprenen les vocals en anglès of course A de apple.... o bé serà per l'esmorçar jijijiji

   Petonets i mooooltes gràcies pels comentaris ;-)

   Eliminar
 6. M'agrada moltissim!
  T'estas torna t tota u a experta en targetes!!!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Doncs mira que no era de fer-ne, però la veritat és que per fer arribar un missatge és el millor medi no ?

   Petonets

   Eliminar
 7. Ets una maquina! M'encanta tot el estas fent... necessito els exagons, les fulletes, el troquelador de llibreta... en fin....que me devuelvan a mi tambien el tiempo para mirar los blogs que me molan..oigan!...pero de metres FELICITAR-TE amb majuscules i ANIMAR-TE a que continues... perque progresses MES que adequadamente. (ja se que destrosso la llengua, però es qui sino no soc jo! jajajajaja) Salut i petons de molts colors. Anònima
  .

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Guapaaaaaa quina alegria llegir-te que ja estava jo patint per la meva anònima favorita !!! mira que desprens "buen rollito" i ja ni te cuento els ànims que em dones !!!! Apaaa que moooltes gràcies per passar-te, per deixar comentari i per felicitar-me !!! Aah i si et tornen el temps m'avises ;-)

   Petonets

   Eliminar
 8. T'ha quedat preciosa! Quina currada amb els hexàgons...

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Moltes gràcies Txell !!! Jo diria més que currada... como mola, és la nostra estona ... sense preses i anar fent.

   Eliminar
 9. Muy chula Raquel!! Yo tengo un troquel parecido todavía sin estrenar, a ver si encuentro el momento porque queda rechulo!
  Bsts

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Gracias Loretta !!! A mi me encanta por si no se nota jijijiji, y es que le pega a cualquier temática vamos que me tiene loquita jijijiji.

   Petonets

   Eliminar
 10. Molt maca i quina feinadaaaaa enganxar tots els hexàgons! Però ha merescut l'esforç. M'agrada molt Raquel!

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...