2/6/14

Els primers tallers de juny

Un nou mes, noves programacions !!! Aquestes son les dues propostes per aquesta setmana, una a Barcelona i l'altre a Cardedeu. Comencem?
Un nuevo mes  ¡nuevas programaciones! Estas son las dos propuestas para esta semana, una en Barcelona y la otra en Cardedeu. ¿Empezamos?

Album "Capturas" a Grap/pa


Un àlbum que quan l'obrim ens trobem amb tres mini-àlbums al seu interior. Ens poden ser molt útils per diferenciar ocasions o moments capturats amb la nostra càmera. Una estructura que de ben segur repetireu!!!!
Un álbum que cuando lo abrimos nos encontramos con tres mini álbums en su interior. Nos pueden ser muy útiles para diferenciar ocasiones o momentos capturados por nuestra cámara. Una estructura que seguro repetiréis!

Una mica més:
Un poco más:



Quan ?
Divendres 6 de juny de 16:30 a 20:00
Viernes 6 de junio de 16:30 a 20:00



Així que si us agrada, i us ve de gust venir a fer el taller,  podeu reservar la vostra plaça contactant amb Grap/pa, per mail a: comunicacion@grap-pa.com o bé per telèfon al 932 323 213.
Así que si os gusta, y os apetece venir a realizar vuestro álbum, podéis reservar la plaza contanctando con Grap/pa, por mail a: comunicacion@grap-pa.com o bien por teléfono al 932 323 213.


♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥


Album de tintes "Juga i Crea" a Nòmada Craft

Treballarem amb les tintes en spray,  les tintes distress i acríliques, per crear les nostres pàgines, tot fent servir diferents materials per jugar amb el fons. També farem relleus i textures amb diferents materials. I tot això ho enquadernarem amb roba que prèviament decorarem !!! Un taller per embrutar-se les mans !!!
Trabajaremos con las tintas en spray, las tintas distress y acrílicas, para crear nuestras páginas, utilizando diferentes materiales para jugar con el fondo. También realizaremos relieves y texturas con diferentes materiales. Y todo esto lo encuadernaremos con tela que previamente habremos decorado!!! Un taller para ensuciarse las manos!!!


Així que si sou de Cardedeu o esteu a prop, no us el podeu perdre, de ben segur que us ho passareu genial embrutant-vos les mans per tal d'aconseguir un àlbum 100% fet per vosaltres i l'experiència de provar diferentes possibilitats de cada tinta !!!
Así que si sois de Cardedeu o estáis cerca, no os lo podéis perder, seguro que os lo pasaréis genial ensuciando vuestras manos para conseguir un álbum 100% hecho por vosotros y la experiencia de probar diferentes posibilidades de cada tinta !!!


Quan? 
Dissabte 7 de juny de 10:00 a 14:00
Sábado 7 de junio de 10:00 a 14:00


Per reservar la vostra plaça, només cal que contacteu amb Nòmada Craft, per mail a nomadacraft@gmail.com o bé al telèfon 935127097
Para reservar vuestra plaza, podéis contactar con Nòmada Craft, por mail a nomadacraft@gmail.com o bien por teléfono al  935127097


Feliç dilluns!
¡Feliz lunes!

1 comentario:

  1. arribo a l'entrada megatard jajajaj suposo que va anar tot molt bé, els dos projectes són molt macos!

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...