2/5/14

Tallers al maig

Bon dia !!!

Comencem un nou mes i, com no podia faltar, us porto les dates i els projectes dels tallers que impartiré a Grap/pa.
Empezamos un nuevo mes y, como no podía faltar, os traigo las fechas y los proyectos que impartiré en Grap/pa.



Temps de Primavera

Un mini-àlbum que tancata el veiem així, una capseta realitzada des de 0, que quan l'obrim ens trobem un àlbum totalment integrat. Amb uns papers molts alegres i força adaptables a qualsevol tema.
Un mini álbum que cerrado lo vemos así, una caja realizada desde 0, que cuando lo abrimos nos encontramos un álbum totalmente integrado. Con unos papeles muy alegres y adaptables a muchos temas.





Alguns detalls de l'interior, però si voleu veure'n més ho podeu fer clicant aquí:
Algunos detalles del interior, pero si queréis ver más lo podéis hacer clicando aquí:


Quan ?
Dissabte 10 de maig de 10:00 a 13:30



Album iniciació

Has sentit parar de l'scrap? has començat a treballar amb alguns del seus materials, però vols conèixer els més habituals i les seves aplicacions? Vols apendre a fer un mini-àlbum amb una enquadernació que podeu fer amb eines que teniu al vostre abast ? Doncs aquest és el taller, per descobrir, per apendre i per gaudir !!!
¿Has oído hablar del scrap? ¿has empezado a trabajar con algunos de sus materiales pero quieres conocer los más habituales y sus aplicaciones?  ¿Quieres aprender a hacer un mini álbum con una encuadernación que podréis hacer con herramientas que tenéis a vuestro alcance? ¡Pues este es el taller, para descubrir, para aprender y para disfrutar !


Embossing fred i calent, big shot, perforadores, estructura, i moooltes altres coses que realitazarem a aquest taller. 
Embossing frío y caliente, big shot, perforadoras, estructrua, y muchas otras cosas que realizaremos en este taller.

Una mica dels interiors:
Algunos detalles:

Quan?
Divendres 16 de maig de 16:30 a 20:30
Dissabte 31 de maig de 10:00 a 14:00



M'agrada

Un mini àlbum allargat de 23 cm d'alçada, en el que treballarem una estructura que, personalement, la trobo molt elegant, a més de treballar en profunditat com treure rendiment a les nostres carpetilles d'embossing per a la big shot.
Un mini álbum alargado de 23 cm de altura, en el que trabajaremos una estructura que, personalmente, la encuentro muy elegante, además de trabajar en profundidad cómo sacar rendimiento de nuestras carpetillas de embossing para la big shot.



Però també realitzarem finestres amb butxaca per donar-li més sorpresa a l'àlbum. I petits detalls que de ben segur tornareu a fer servir al vostre scrap. I la plegadora treura fuuuuuum !!!!
Pero también realizaremos ventanas con bolsillo para darle más sorpresa al álbum. Y pequeños detalles que seguro volveréis a utilizar en vuestro scrap. Y la plegadora sacará humo !!!


Quan?
Dissabte 17 de maig de 10:00 a 14:00


♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥

Si us han agradat i voleu venir a compartir unes hores de taller amb nosaltres us hi esperem !!!
Si os ha gustado y queréis venir a compartir unas horas de taller con nosotros ¡¡¡os esperamos !!!



Per reservar la vostra plaça, només cal que us poseu en contacte amb Grap/pa, per mail a: comunicacion@grap-pa.com o bé per telèfon al 932 323 213.
Para reservar vuestra plaza, podéis contactar con Grap/pa, por mail a: comunicacion@grap-pa.com o bien por teléfono al 932 323 213.



Feliç cap de setmana !!!
Feliz finde !!!

1 comentario:

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...