16/5/14

Lo: Escapada

Apunt de començar el cap de setmana?  Bé només queden unes horetes... Això ja està fet, oi?  I per acabar la setmana, a l'entrada d'avui us ensenyo una pàgina que s'havia amagat a l'ordinador. Ara es veu una mica extranya, darrerament el rosa surt molt als meus treballs, i aquí no hi ha res de res...M'encanta veure com canviem de colors segons el moment.
¿Apunto de empezar el fin de semana ? Bueeeeno solo quedan unas horitas...Esto está hecho ¿verdad? Y para acabar la semana, en la entrada de hoy os enseño una página que se había quedado perdida por el ordenador. Ahora la veo un poco extraña, últimamente estoy muy rosa y aquí no aparece para nada... Me encanta ver como cambiamos de colores según el momento.

I ara, després de l'explicació, millor us ensenyo la pàgina:
Y ahora, después de la explicación, mejor os enseño la página:


Vaig triar aquest paper de fons per reforçar el record d'aquell dia, una etiqueta pels bons moments i el títol amb un abc de purpurina, fèia un sol radiant !!! Un ocellet per la natura, i estrelles d'una escapada 10 !!! Una escapada amb la seva història peculiar...segur que ens enrecordarem tots !!!
Escogí este papel de fondo para reforzar el recuerdo de aquel día, una etiqueta por los buenos momentos y el título con un abecedario de purpurina, hacía un sol radiante!!! Un pajarito por la naturaleza, y estrellas de una escapada 10 !!! Una escapada con su historia peculiar...seguro que la recordaremos todos !!!


Una mica de detall:
En detalle:



La veritat és que va ser tot un repte, perquè no m'agrada gens o casi gens tapar el paper decorat d'scrap, em costa moltíssim, de fet crec que es la primera pàgina a la que li aplico gesso voluntari.  Si el paper és blanc vaaale però decorat  aishhh...
La verdad es que fue todo un reto, porque no me gusta nada o casi nada cubrir el papel decorado de scrap, me cuesta muchísimo, de hecho creo que es la primera  página a la que le aplico gesso voluntario. Si el papel es blanco vaaale pero decorado aishh... 

I fins aquí l'entrada d'avui , així doncs nomé em resta desitjar-vos un:
Y hasta aquí la entrada de hoy, así que tan solo me queda desearos un:

Bon cap de setmana !!!
Feliz finde !!!



15 comentarios:

  1. Bons moments que guardats així fa que no s'oblidin mai,

    ResponderEliminar
  2. Molt xulo!! Tens uns nens guapíssims!!:) Bon cap de setmana! Muaaa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs sí què vols que et digui jo !!! jijijjiiii Mooltes gràcies guapi !!! Petonets

      Eliminar
  3. Doncs ami m'agraden molt aquest colors!!! Una pregunta que es aquesta mena de trama quadriculadade fil de sota la foto?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Graciesssssssssss Cristina !!! Doncs la veritat és que no recordo d'on va sortir, fa anys que la tinc, sí que la mida és 12"x12" així que l'ha deuria fer algun fabricant d'scrap penso. Però no tinc ni etiqueta ni res...

      Eliminar
  4. Com tot el que fas Raquel, m'agrada mooolt! I suposo que no cal kt digui k tens uns nens mooolt wapus!!! Ptnts i ...Have a nice weekend! :-)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Anna i per a mí doncs són els més guapus del mundo mundial !!! Jijijiji

      Eliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No sé que he fet! Jeje he esborrat el comentari, hi torno ;) Molt maca Raquel! I tot i que no hi surti el rosa,et dic una cosa, no podies haber escollit millor els colors, combinen perfectament! Un petó!

      Eliminar
    2. Moooltes gràcies guapísima !!!! Petonets

      Eliminar
  6. M' agrada molt aquesta pàgina!!! els materials i els colors se surten del corrent i la trama de quadrícula és una pasada!!
    Una abraçada!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí que és xula, la vaig comprar fa uns anys i per aquest treball li anava perfecte !!! Moltes gràcies Sílvia !!! Petonets

      Eliminar
  7. M'agrada molt, molt originals les textures!! Petonets i feliç cap de setmana.

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...