11/4/14

Art Journal: records d'una sorpresa

Per acabar la setmana, avui em venia molt de gust compartir un journal especial... Ainss que sempre acabo dient el mateix i no pot ser... Tot i què és ben cert !!!
Para acabar la semana, me apetecía compartir un journal especial... Ainss que siempre acabo diciendo lo mimo y no puede ser... Aunque es cierto!!!

Bé " a lo que iba" doncs aquest journal, no és espectacular però sí conté petits detalls d'una gran sorpresa:
Bien " a lo que iba" este journal, no es espectacular pero contiene pequeños detalles de una gran sorpresa:



Ara que ja ho veieu, us explico la història ? Uiss esteu preparats ?? És broma, explicaré el més imprescindible, no sigui que marxeu... Abans comentava que no era espectacular però que contenia petits detalls d'una sorpresa. La sorpresa va ser una festa que em va organitzar el Ferran per celebrar l'arribada del 4 !!! I tot el que veieu, al journal, són els embolcalls dels regalets que vaig rebre, excepte els cors de vegetal cosits, aquests representen la meva emoció, els meus sentiments en veure a toots els que hi eren !!! Eren toootes les persones que han sigut importants a la meva vida, els millors amics de la meva infantessa, la meva companya de feina durant 16 anys, amics amb els que hem compartit vacances, escapades i sobretot l'infantessa de la seva filla, pares que ens han unit els nostres fills i ens hem fet grans amics, les meves noies de Fem Scrap... només faltaven dues persones que malhauradament no hi podran ser, però hi eren... En fi, que després de la sorpresa a l'hora de marxar, vaig recollir tooots el papers, perquè tenia clar que ho volia tot junt en un journal, crec que no m'he deixat cap.

Ahora que lo veis ¿os explico la historia? Uiss ¿estáis preparados? Es broma, explicaré lo más imprescindible, no sea que marchéis... Antes comentaba que no era espectacular pero que contenía pequeños detalles de una sorpresa. La sorpresa fue una fiesta que me organizó Ferran para celebrar el estreno del 4 !! Todo lo que veis, en el journal, son los envoltorios de los regalitos que recibí, excepto los corazones de vegetal cosidos, estos representan la emoción y los sentimientos que tuve al ver a tooodos los que estaban !!! Estaban tooodas las personas que han sido importantes en mi vida, los mejores amigos de mi infancia, mi compañera de trabajo durante 16 años, amigos con los que hemos compartido vacaciones, escapadas y sobretodo la infancia de su hija, padres que nos han unido nuestros hijos y nos hemos hecho grandes amigos, mis chicas de Fem Scrap... tan solo faltaban dos personas que desgraciadamente no podrían estar pero estaban... En fin, que después de la gran sorpresa, antes de marchar recogí tooodos los papeles, porque tenía claro que lo quería todo junto en un journal, creo que no me he dejado ninguno.

I ara uns detallets:
Y ahora unos detalles:

Gràcies per aguantar aquesta entrada tan llarga, però em venia moolt de gust compartir-ho.
Gracias por aguantar esta entrada tan larga, pero me apetecía mucho compartirlo.




Bon cap de setmana !!!
¡Feliz finde!

8 comentarios:

  1. Es xulissima pel sentiment que té per a tu. Lart journal no té perque ser sempre superbonic, el les important es que estigui composat amb allo important d'un dia important... Apart de tot jo veig una pagina molt divertida i aquests cors...💛💛💛 i encantada de formar part d'aquesta pagina!!! Ah, i felicitats pel 4!!!!! Un*

    ResponderEliminar
  2. Molt emocionant! I super contentes d'haver pogut estar amb tu i compartir el moment!
    Petons

    ResponderEliminar
  3. Un journal especial en tots els aspectes ;-o)

    ResponderEliminar
  4. Es bonica i molt alegre, com solen ser-ho els teus treballs Raquel.
    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  5. El resultado es genial, independientemente de la historia...y ya con ella: espectacular! personalmente es de lo que más me gusta del scrap, esas historias que llevan detrás. Un beso ^_^

    ResponderEliminar
  6. Qué bonito recuerdo!!! La idea de utilizar los papeles de regalo me encanta!! Muy original. Besos.

    ResponderEliminar
  7. Muchísimas gracias a todas, la verdad es que me hace mucha ilusión leer vuestros comentarios y saber que os ha gustado !!!

    Petonets

    ResponderEliminar
  8. Quina idea més bonica, és un record preciós! !!

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...