24/3/14

Obert / Tancat

Bon dia !!!
Ara sí que encetem una setmana en què toooot és scrap, bé sempre ho és, però aquesta encara més perquè la Feria Scrap+ arriba en breuuuu.  I abans d'endinsar-nos en la fira, de mirar agendes i d'esperar el gran dia amb il.lusió, us volia ensenyar un cartell que em va encarregar el Ferran, pel seu treball. La veritat, és que primer pensava que era de broma, però no no nooo, volia que li fes d'scrap !!!
Ahora sí que empezamos una semana en que toooodo es scrap, bueno siempre lo es, pero esta aún más porque la Feria Scrap+ llega en breveeee. Y antes de perdernos en la feria, de mirar agendas y de esperar el gran día con ilusión, os quería enseñar un cartel que me encargó Ferran para su trabajo. La verdad es que primero pensaba que era de broma, pero no no nooo, quería que se lo hicier de scrap !!!



Sobre un cartró ondulat, per una cara "obert", amb un petit cartell imantat per quan surten un moment. I és clar, l'havia de fer quadrar amb el que hi havia a sota.
Sobre un cartón ondulado, por una cara "abierto" con un pequeño cartel imantado para cuando salen un momento. Y, claro, lo tenía que hacer cuadrar con el que había debajo.

Per l'altre banda un tancat:
Por la otra cara un "cerrado":

Com veieu, força senzill, papers, washi i unes gotes de color shine, que cada cop m'agraden més !!!!
Como veis es bastante sencillo, papeles, washi y unas gotas de color shine, que cada vez me gustan más !!!

Un detall de quan es retira el cartell petit:
Un detalle de cuando se retira el cartel pequeño:

No sé si s'aprecia, però quan treiem el catell imantat el podem posar per la cara posterior, i ens queda amb les dades informatives. Com és vidrier, detalls del llapis i la cinta mètrica amb embossing negre.
No sé si se aprecia, pero cuando retiramos el cartel imantado lo podemos poner en la cara posterior, y nos quedan los datos informativos. Como es cristalero, detalles del lápiz y la cinta métrica con embossing negro.

M'ha agradat molt fer servir els imans per aquest cartell, sembla interactiu jijiji. I a vosaltres us ha agradat el resultat ?
Me ha gustado mucho utilizar los imanes para este letrero, parece interactivo jijiji. Y a vosotr@s ¿os ha gustado el resultado? 


Feliç dilluns i a preparar-nos per la festa scrapera !!!
Feliz lunes y a prepararnos para la fiesta scrapera !!!


14 comentarios:

  1. Respuestas
    1. Gràcies Silvia, només cal tenir en compte el pes de la cartellet ;-) per no perdre l'equilibriiiiiii jajajaja.

      Petonets

      Eliminar
  2. Estem igual, no tinc temps per investigar més possibilitats, t'ha quedat genial el rètol!! Petonets.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mooltes gràcies Maribel !!! Ainss ja m'agradaria i mira que de moment la tinc al menjador per evitar la mandra de connectar-la pero ni con esas... la podrien vendre amb temps incorporat jijijij.

      Petonets

      Eliminar
  3. Molt xulo, Raquel!!!!!! Molt original! Felicitats!!!

    ResponderEliminar
  4. Molt xulo! I molt acolorit! M'encanta com li dones a coses quotidianes un toc de color. Ens veiem a Sitges. Ho estic desitjant. Petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ainsss jo també tinc moooooooooltes ganes !!!! Ja veuras com ens doni per xerrar ja no pararem jijijijiij.i. Mooltes gràcies pel teu comentari em fa moolta il.lusió !!!

      Petonets,

      Eliminar
  5. És genial!! Xulísim, m'agrada moltíssim!!
    Ptonets!!

    ResponderEliminar
  6. Que xulo! Per fi el Ferran l'ha aconseguit! Deu estar ell molt content amb el cartell que li has fet!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajaja doncs sí doncs sí !!! Ha hagut de ser pacient però té el seu cartell ;-)

      Petonets

      Eliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...