22/1/14

Targetes naixement


Avui dimecres, unes targetes que vaig fer fa uns mesos. Són dues targetes per donar la benvinguda a dues nenes.
Hoy miércoles, unas tarjetas que hice hace unos meses. Son dos tarjetas para dar la bienvenida a dos niñas.


Tot i no ser molt de roses, per aquestes ocasions sí que m'agrada utilitzar-lo, però si pot ser un rosa intens millor !
Aunque no soy muy de rosas, para estas ocasiones sí que me gusta utilizarlo, peró si puede ser un rosa intenso ¡mejor!

En aquest cas, vaig optar per donar-li un toc amb el festuc, i la veritat és que em va agrada força el resultat. Aprofitant els detalls del mateix paper, vaig afegir els llacets i vaig resaltar l'ocell amb glossy.
En este caso, opté por darle un toque con el pistacho, y la verdad es que me gustó el resultado. Aprovechando los detalles del mismo papel le añadí los lazos y resalté el pájarito con glossy.

I amb aquesta petita entrada us desijto un feliç dimecres !
Y con esta pequeña entrada os deseo un ¡Feliz miércoles!

14 comentarios:

 1. Si, si si siiiiiiiii.... una entrada a meitat de setmana... ole, ole i ole! M'agrada la idea de fer servir festuc per una targeta de nenes. La combinacio de colors i cintes a la primera es espectacular... i a la segona la combinacio de festuc i vermell es superpotent. Te les repinajare les dues :) Petonets. Anonima

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Jo em quedo amb la festuc !!! per superpotent ;-) com dius tu !!!

   Eliminar
 2. Ooohhh!!! Són super tendres!!!
  Ptonets!!

  ResponderEliminar
 3. Maquíssimes les dues!!! Jo tampoc sóc de roses però haig de reconèixer que aquest rosa m'agrada molt com combina i la força que li dona. Un petonet

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Gràcies Montse, jo també vaig trobar que li donava alegria oi ?

   Eliminar
 4. Ja sps de la meva aversió al rosa però en el cas de fer coses per bebés ho trobo molt encertat. A més, aquest rosa és tirant a fucsia, jeje. T'han quedat precioses les dues. Fins i tot, et diré que gaire bé m'agrada més la rosa. No, si al final aconseguiràs que m'agradi el rosa i tot. Petonets

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Jijijiji sí amb el fucsia és com fer una mica de trampa oi ??? Vinga no li direm rosa jajajajaja

   Petonets

   Eliminar
 5. Respuestas
  1. Gràcies Shei !!! Son acolorides com les mitjes ;-)

   Petonets

   Eliminar
 6. Són precioses totes dues, però el troquelat de les papallones és excepcional!! ;-o)

  ResponderEliminar
 7. Moníssimes les dues, i quins noms més originals els de les nenes.

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...