31/12/13

Imatges del 2013 i ...

Avui s'acaba l'any diem adéu a un any dur per a moltes persones, però no podem llençar la tovallola, tancarem aquest any per obrir un de nou que ens porti el millor. Com a poc, que ens doni opoturnitats.
Hoy se acaba el año, diremos adiós a un año duro para muchas personas, pero no podemos lanzar la toalla, cerraremos este año para abrir uno nuevo que nos traiga lo mejor. Como poco, que nos dé oportunidades.

I per fer balanç creatiu d'aquest any que deixarem, he fet un recull de fotografies d'alguns dels treballs i alguna coseta més. Com sempre costa fer la tria...
Y para hacer balance creativo de este año que dejamos, he hecho una recopilación de fotografías de algunos de los trabajos y alguna cosa más. Como siempre cuesta elegir...


A nivell scrap he tingut un any ple de projectes, de tallers i de moltes il.lusions, acompanyada per un gran equip com és Grap/pa, els que m'han donat l'oportunitat d'acompanyar-los en la seva aventura scrapera i jo estic molt contenta per això.
A nivel de scrap ha sido un año lleno de proyectos, de talleres y de muchas ilusiones, acompañada por un gran equipo como es Grap/pa, que me ha dado la oportunidad de acompañarlos en su aventura scrapera y yo estoy muy contenta.

Però no acaba aquí, també he pogut compartir mes a mes, scrap i alguna cosa més amb les meves amigues de Fem Scrap, un grup de noies increïbles.
Pero no acaba aquí, también he podido compartir, mes a mes, scrap y alguna cosa más con mis amigas de Fem Scrap, un grupo de chicas increibles.

I des d'aquí desijtar-vos el millor a tots i en especial a una amiga molt important per a mí, ella ja sap qui és.
Y desde aquí desearos los mejor a todos, y en especial a una amiga muy importante para mí, ella sabe quien es. 
Al 2014 només li demano salut perquè la resta vindrà de la mà !!!
Al 2014 solo le pido salud, porque lo demás ¡vendrá de la mano !8 comentarios:

 1. Feliç 2014 wapa!!! Deu ni do la de projectes tan xulos que has fet el 2013!!
  Ptonets!!

  ResponderEliminar
 2. Molt bon any per a tu també!!! Per mi ha estat l'any en que t'he conegut, jajajja. Un petonet i que per molt de temps poguem compartir molt d'scrap i trobades (ni que siguin ràpides).

  ResponderEliminar
 3. Molt bon any per tu i els teus! M'ha encantat formar part del teu resum de l'any. Tu, encara que no surtis a la foto (això sí, m'has tret tallada, però et perdono) també formes part del resum del meu. M'han encantat les estones que hem pogut compartir i els teus comentaris al blog i espero que l'any que ve siguin més. Et desitjo el millor pel 2014 (i sobretot molt scrap!). Petonets

  ResponderEliminar
 4. Molt bon any senyoreta! Que el 2014 ens depari, com dius tu, oportunitats i coses bones ;) I sempre acompanyades de bon scrap, per suposat.

  ResponderEliminar
 5. Ohhh no havia vist jo aquesta entrada!!! :) Comencem el 2014 amb molts projectes i moltes il·lusions (aviam si hi ha panel!! jijiji) I com ja saps, sempre comptant amb tu, que "eres la más mejor"!!! Petonets!!!!

  ResponderEliminar
 6. feliz 2014 preciosa! estoy segura de que este año te va a traer muchisimas nuevas ilusiones, como minimo que sigas tan contenta y feliz como este! un besazo enorme

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...