22/11/13

Detalls 13 anys

La setmana ja s'acaba, el que vol dir que tenim Creativa Barcelona a tocar !!!! I, abans de començar el compte enrera, us volia ensenyar un parell dels detallets que li vaig fer al meu marit pel nostre 13è anivesari.
La semana ya se acaba, lo que significa que tenemos Creativa Barcelona a la vuelta de la esquina ! Y, antes de empezar la cuenta atrás, os quería enseñar un par de detalles que le hice a mi marido para nuestro 13 aniverario.


Aprofitant una sortida en família amb les noies de Fem Scrap, els hi vaig demanar que ens fèssin alguna foto junts, tot i que al final es veu que no és cap "posado robado" jijiji. Llavors, amb un marc Ikea, pintura acrílica, una cinta, un brad fet amb la i-top i roba de sac, dos cors i una clau, va resultar aquest marc que, personalment sent tan senzill, m'encanta !!!!
Aprovechando una salida en familia con las chicas de Fem Scrap, les pedí que nos hicieran alguna foto juntos, aunque al final se ve que no es ningún "posado robado" jijiji. Entonces, con un marco de Ikea, pintura acrílica una cinta, un brad hecho con la i-top y tela de saco, dos corazones y una llave... el resultado: este marco que, personalmente aún siendo tan sencillo, me encanta !!!

El detall del brad:
El detalle del brad:


Però també vaig voler fer un altre detall, un pot alterat on hi vaig afegir 13 moments feliços, divertits, d'aquells que quan els recordes et dibuixen un somriure.
Pero también quise hacer otro detalle, un bote alterado donde añadí 13 momentos felices, divertidos, de aquellos que cuando los recuerdas te dibujan una sonrisa.


La veritat, es que va ser un aniversari molt handmade,  i a més vaig tenir la gran sort, de poder comptar amb l'ajuda dels nostres fills, en la preparació de molts dels detalls per aquell dia.
La verdad es que fue un aniversario muy handmade, y además tuve la gran suerte de poder contar con la ayuda de nuestros hijos, en la preparación de muchos de los detalles para aquel día. 


Bon cap de setmana!!!
¡¡¡Feliz finde !!!

15 comentarios:

  1. M'han encantat els dos detallets. El marc molt sobri però molt tendre. La foto és genial. I el potet és molt emotiu. Segur que el van emocionar les dues coses. Ah! I felicitats per aquests 13 anys!!! Bon cap de setmana i a veure si ens veiem a Creativa. Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí sí segur que ens veiem !!!!! Quines ganes !!!!

      Petonets

      Eliminar
  2. El marc m' agrada molt és rústic i dolç, preciós Raquel!!! i la idea del potet amb els pensaments... genial!! felicitats a tots dos per conservar 13 anys això tant bonic.
    Encara no sé si podré passar per Creativa, si puc et vindré a fer una abraçada!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Graciessss Silvia !!! I sí sí una abraçadeta si vens em farà moolta il.lusió que fa mooolt de temps que no ens veiem !!!

      Petonets

      Eliminar
  3. L'alterat del marc és preciós!! Jo quan he de fer un detallet sempre tinc a mà un marc a punt per alterar-lo amb quatre papers ;-o) Aquest estil rústic m'encanta!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí que és d'un estil diferent a l'habitual en mí, però el resultat m'agrada. Umms i aquesta definició de rústic me la quedo !!!

      Petonets

      Eliminar
  4. Moltes felicitats Raquel & familia!
    El marc m'agrada, el brad amb la roba de sac -es lo más!!!- però sobretot el pot amb els moments feliços m'encanta. *Al final no em podré resistir i l'hauré de fer... i tindràs tu la culpa!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajaja Raquel quan facis el primer et dic jo que ja no podràs parar jejejeje. I em sentiré una culpable moooolt feliç !!!!

      Petonets

      Eliminar
  5. M'encanten els dos detalls!!! el pot alterat és una idea molt maca i me la guardo!! i el marc senzill però molt maco!! i com no... moltes felicitats!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  6. Moltes felicitats a tots, m'encanten els detallets! Petons

    ResponderEliminar
  7. Dos detalls genials! Ens veiem a creativa. Anire amb la Rosa divendres i dissabte...Et vindrem a veure? Petons.Anonima

    ResponderEliminar
  8. Me encanta el marco Raquel, tiene un no se qué.....será el estilo rustico.....pero me encanta, además está adornado lo justo y super coordinado todo. Me chifla, seguro que para navidades te copio la idea.
    BSS:

    ResponderEliminar
  9. Me encanta Raquel...has hecho unas autenticas maravillas!! el marco no puede ser mas ideal y ademas la foto acompaña un monton!!! el brad me vuelve loca!!!! y la idea del tarro..que cosa mas romantica!!! haceis una pareja fantastica!!!!!!!! muakkkkk

    ResponderEliminar
  10. Felicitats Raquel!
    El Marc és una monada! Encara que la foto no sigui "robada", esteu fabulosos,
    El que més m'agrada és el pot amb els moments feliços, m'encanta la idea i em sembla que te la agafare prestada.
    Petons

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...