21/10/13

25 anys a l'escola: l'hort

Després d'un cap de setmana de desconnexió, amb una mica d'scap que no pot faltar, comencem la setmana amb noves págines de l'àlbum "25 anys a l'escola"
Después de un fin de semana de desconexión, con un poco de scrap que no puede faltar, comenzamos la semana con nuevas páginas del álbum "25 anys a l'escola"


Unes pàgines dedicades a una de les activitats preferides de la Neus, l'hort. Així que aquesta etiqueta i el carretó que tenia de fèia temps em va anar fenomenal !! A més tenia aquest segell de l'arbre al que li vaig aplicar glossy, i el paper de fulles. Semblava que tot estigués esperant aquesta pàgina oi ?
Unas páginas dedicadas a una de las actividades preferidas de la Neus, el huerto. Así que esta etiqueta y la carretilla que tenía de hacía tiempo me iba fenomenal ! Además tenía este sello del árbol al que le apliqué glossy, y el papel de hojas del fondo. Parecía que todo estuviera esperando a hacer esta página ¿verdad?

Els detalls:
Los detalles:


Papers MLS, Pebbles, cardstock, segell Kaisercraft, troquel fiskars i artemio, abc Cosmo Cricket.

Unes pàgines d'estil molt net amb el paper com a element principal. I és que si he de triar un element d'scrapbooking, sense dubtes, aquest és el paper !!!
Unas páginas de estilo muy limpio y con el papel como elemento principal Y es que si tengo que escoger un elemento de scrapbooking sin duda, ¡¡ éste es el papel !!!


Per veure les pàgines anteriors podeu seguir el link de l'etiqueta "25 anys a l'escola" o bé clicar aquíaquíaquí i aquí.
Para ver las páginas anteriores podéis seguir el link de la etiqueta "25 anys a l'escola" o bien clicando aquíaquíaquí y aquí


Feliç dilluns i ens llegim dimecres !
¡ Feliz lunes y nos leemos el miércoles !

6 comentarios:

  1. Molt maco i molt adient el detallet de la carretilla, S'ha de guardar tot perque no se sap mai en quin moment l'utilitzarem. I el paper de fulles és preciós. Petonets

    ResponderEliminar
  2. Tots els detallets monissims!! Un* i fins dimecres!

    ResponderEliminar
  3. ¡Muchas gracias por tu comentario en el blog! Son gotitas motivadoras para seguir compartiendo.
    Hace tiempo que te sigo (no literalmente, ¡eh!) y me gustan mucho tus trabajos. A ver si tengo la ocasión de hacer algún taller contigo :-)
    ¡A soñar con sueños hechos a mano!

    ResponderEliminar
  4. Muchas gracias chicas !!!

    Petonets,

    ResponderEliminar
  5. Qué chulo está quedando!
    Kissitos!!

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...