25/9/13

Organització: Tintes


Tot i que no sòc súper mega endreçada, i moooolt menys quan treballo, sí que he de reconèixer que cada cosa té el seu lloc. El lloc que, per a mí, és el més pràctic a l'hora de treballar.
Aunque no soy súper mega ordenada, y mucho menos cuando trabajo, sí que tengo que reconocer que cada cosa tiene su sitio. El sitio que, para mí, es el más práctico cuando trabajo.

Aquesta és la visió d'un lateral de la meu espai, que no té res a veure de quan el vaig inaugurar ;-) ho podeu comprovar aquí.
Esta es la visión de un lateral de mi espacio, que no tiene nada que ver a cuando la inauguré ;-) lo podéis comprobar aquí.



El meu lloc habitual és on està la cadira rosa, i com veieu d'allà hi surten les fletxes que indiquen on estan les diferents tintes.
Mi sitio habitual es donde está la silla rosa, y como véis de allí salen las flechas que indican dónde están las diferentes tintas.

A la meva dreta, les meves preferides !!! Apilades per colors en el cas de les distress.
A mi derecha mis preferidas ! Apiladas por colores en el caso de las distress.



I l'aplicador de les tintes que el tinc en un calaix petit a dalt a l'esquerra.
Y el aplicador de las tintas lo tengo en un cajón pequeño arriba a la izquierda.



A mà esquerra, altres tintes de color Aladine i els Stickles i els retuladors i pengels de colors, que sempre són un bon complement.
A mi izquierda, otras tintas de color Aladine y los Stickles, con los rotuladores y pengels de colores, que siempre són un buen complemento.



I davant meu, al prestatge, tinc tintes o acríliques que faig servir sovint o que tinc pendent de provar i les Color Wash. Però a part d'això també tinc el Glossy, gesso, gel medium.... Que sempre va bé tenir-ho a mà sense necessitat d'obrir calaixos.
Y delante mí, en el estante, tengo tintas y acrílicas que hago servir muy amenuda o que tengo pendiente de probar y las Color Wash. Pero a parte de esto también tengo el Glossy, gesso, gel medium... Que siempre va bien tenerlo a mano sin necesidad de abrir cajones.



A la calaixera de l'altre taula tinc les anilines, i altres tintes en spray.
En la cajonera de la otra mesa tengo las anilinas y otras tintas en spray.



La veritat és que penso que no hi ha una organització millor o pitjor, el que hem de trobar és l'organització que, per a nosaltres i la nostra forma de treballar, sigui la més addient.
La verdad es que pienso que no hay una organización mejor o peor, lo que tenemos que encontrar es la organización que, para nosotras y nuestra forma de trabajar, sea la más adecuada.


I fins aquí l'entrada d'avui, en tinc algún espai més amb les pintures acríliques, però aquestes estan dintre d'un armari que està cridant que el reorganitzi !!!

Y hasta aquí la entrada de hoy, tengo algún espacio más de las pinturas acrílicas, pero estas están dentro de un armario que está gritando que lo reorganice !!!

16 comentarios:

  1. Tens raó, el millor és que estigui organitzat com a millor ens funcioni a cadascuna. Ho tens ben organitzat, tot i que dius que no ets molt organitzada, el problema és quan ens penemos a treballar veritat? Petonets.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Maribel la veritat és que en el fons m'encanta veure la taula toooota inundada jijijiji

      Petonets,

      Eliminar
  2. Molt ben organitzat i la veritat és que cadasqú ha de trobar el seu sistema per tenir més a mà el que més utilitza. Per cert, l'altre dia mirant els acrílics d'Americana volia comprar el rosa que vam utilitzar per pintar el llom de l'album de Badalona però no sabia exactament quin era el color i em va fer por que agafés un rosa-xiclet (jo, un rosa? doncs sí, de tant en quan no fa mal). Si us plau, em pots dir quin era? Gràcies i petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs sí que és veritat que els primers calaixos sempre és pel que més fem servir !!! El color ara t'ho miro.

      Petonets

      Eliminar
  3. Genial!!! tienes una habitación preciosa!!!! besitos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Angela, aunque te costará creer que me costó acostumbrarme !!! Tantos años paseando cajas de arriba a abajo, que no sabía ni cómo ponerme en la nueva habitación jejejeje. Ahora estoy encantadísima claro.

      Petonets

      Eliminar
  4. Raquel, ho tens molt ben organitzat!!! Crec que has sabut aprofitar molt bé l'espai i el més important: ho tens tot a mà, a punt per scrapejar!
    Petons!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ainss Sònia, la veritat és que no està malament, però encara tinc mooolts racons que necessiten ordre... sobre tot els papers jijijiji

      Petonets,

      Eliminar
  5. Que envidia, que de material, y el estuche rosa de milan!!, yo lo estuve buscando y no lo encontré, todo muy chulo, un besito.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ya se sabe que esto es un vicio !!! Y poco a poco todas vamos llenando nuestro espacio de material jijijiji!!!

      Petonets

      Eliminar
  6. Tela telita, la quantitat de material!! Jo estic amb tu, no hi ha bones o males organitzacions, hi ha alquella que ens funciona, però a vegades la que ens funciona a nosaltres li pot funcionar a una altra persona i li donem un cop de mà. Així que gràcies per l'entrada. Per cert, la curiosidad mató al gato, i no m'he pogut estar de mirar com tenies l'habitació a l'inici... a part de mooooolt més material, veig que l'ordinador a desaparegut i t'has apoderat de tota la taula, no?
    Ben fet.
    Ptonets!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajaja doncs sí doncs sí, l'ordinador va desaparèixer, quasi vaig fer una festa ;)

      Petonets,

      Eliminar
  7. Nenaaaaaaaaaaaaaa!!! quin lloc més preciós per treballar!!!!!!!!!!!!!! m'encanta!!!! molt ben organitzat tot i la veritat és que dóna ganes de posar-shi!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracièsssssss jejeje la veritat és que entren ganes de liar-la jajajaja

      Petonets

      Eliminar
  8. WOOOW!! que envidia de habitación!! jejeje He conocido tu blog hace unos días y me encanta!! Te he dejado un regalito en el mío, espero que te guste!! Un besiñoo
    http://maisqscrap.blogspot.com.es/2013/09/un-millon-de-gracias.html

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...