8/3/13

Targeta aniversari Mercè


Avui, un altre targeta, dissenyada pensant en la destinataria. En aquest cas, el blau és el color amb qui la relaciono, el color de la seva encantadora botiga: Mertxesites. També hi ha una flor de ganxet, feta per a mí, i gràcies al qual ens vam conèixer i em vaig enganxar jejeje. I com a meu doncs ... la roba de sac.

Hoy, otra tarjeta, diseñada pensando en la destinataria. En este caso, el azul es el color con el que la relaciono, el color de su encantadora tienda: Mertxesites. También he añadido una flor de ganchillo, hecha por mí, y gracias al cual nos conocimos y me enganché jejeje. Y como mío pues... la tela de saco.


13 comentarios:

 1. Quina monaeta, el paper blau m'agrada molt i el cor està tallat en la bigshot? o com ho fas per a que quede tan perfecta la forma???
  un abraç
  Feliç dia!!!

  ResponderEliminar
 2. m'encanten els colors i m'encanta el resultat es genial!

  petonets

  ResponderEliminar
 3. És una targeta preciosa plena de color i delicadesa. M'agrada molt el contrast de les puntes amb la roba de sac. Bon cap de setmana! Un petó

  ResponderEliminar
 4. Molt maca!!! una combinació de colors especials i com diu la Rosa, queda molt maco el contrast entre la roba de sac i la punta i jo afegiria... i la flor :). Un petonet

  ResponderEliminar
 5. Me encanta la tarjeta Raquel, pero la flor de ganchillo "m'ha namorao", qué chula, yo también quiero aprender a hacer, es difícil?, me enseñas, porfi?, es que te quedan tan monas.....

  BSS:

  ResponderEliminar
 6. Te ha qeudado genial con esa flor!!!

  ResponderEliminar
 7. preciosa!!
  aix...la floreta de ganxet...una cucada!!
  Núria

  ResponderEliminar
 8. Que bonica t'ha quedat, m'encanten els papers i el detall de la flor de ganxet!!

  ResponderEliminar
 9. Raquel, quina varietat de materials i que xulos queden convinats¡¡¡¡¡¡ ha quedat mooolt maca.

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...