19/12/12

Pastís Solidari


Aquest és el nostre pastís solidari, el vam preparar el mateix dia de la trobada de Fem Scrap. Com que em vaig despistar al imprimir, doncs vaig optar per fer el pastís sencer. Però no el vaig fer sola, no, no, nooo. Vaig tenir els dos millors ajudants, els meus fills. Van col.laborar en enganxar les pestanyes, en rasgar el paper, entitar... i quan ja estaven cansadets... doncs vaig continuar jo. Això sí, quan van veure els bombons i els carmels, de seguida es van posar a omplir-les.

Este es nuestro pastel solidario, lo preparamos el mismo día de la trobada de Fem Scrap. Como me despisté al imprimir, opté por hacer el pastel entero. Pero no lo hice sola, no, no, noooo. Tuve a los dos mejores ayudantes, mis hijos. Colaboraron pegando las pestañas, rasgando el papel, entintado... y cuando ya estaban cansados... pues continué yo. Eso sí, cuando vieron los bombones y los caramelos, en seguida se pusieron a llenarlas.


I aquí les manetes treballant, ainss m'encanta les fotos de les seves mans quan fan cosetes...
Y aquí sus pequeñas manos trabajando, ainss me encantan las fotos de sus manos cuando hacen cositas...

Molt aviat es farà entrega als avis, totes les porcions rebudes. Ja en tinc ganes de veure les imatges del moment.
Muy pronto se hará entrega a los abuelos, todas las porciones recibidas. Tengo ganas de ver las imágenes del momento.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...