25/10/12

Crochet de tardor


Aquest és el darrer treball en ganxet, la tardor és l'estació que més m'agrada, i de cop vaig voler fer-me el racó de la tardor.
Este es el último trabajo en crochet, el otoño es la estación que más me gusta, y quería tener un rinconcito para el otoño.


Una de les pinyes que el meu pare em va barnissar abans de casar-nos, unes carbasses moníssimes que em va regalar la meva cunyada i un "tapete" en tons de tardor.
Una piña que me barnizó mi padre antes de casarnos, unas calabazas monísimas que me regaló mi cuñada y un tapete con los tonos del otoño.


Aquí es veu tot sencer, és petit perquè no tenia molt d'espai, i així em sobra cotó per fer-me alguna funda de mòbil jejejeje. Els colors taronja i verd, teixit amb dos cabdells. Vas ser tot un desig, perquè a la Mertxesites en tenen un, i tenia mooolt clar que volia fer-me'l. 
Aquí se ve todo entero, es pequeño porque no tengo mucho espacio, y así me sobra algodón para hacerme una funda de móvil jejejeje. Los colores naranja y verde, tejidos con dos madejas. Fue todo un capricho, porque en la Mertxesites tienen uno en amarillo y naranja, y yo tenía muy claro que me quería hacer uno para casa, pero de otoño.

I si us dic que l'he acabat a la perruqueria ??? Fatal, estic fatal jejejeje
¿Y si os digo que lo he acabado en la peluquería??? Fatal, estoy fatal jejeje.
10 comentarios:

 1. És molt bonic, el color taronja m'encanta, és un dels meus favorits. Jo acabo de començar amb el ganxet, a veure quan puc fer un com aquest. Petons!!!

  ResponderEliminar
 2. Noia! Quines mans tens... Jo he d'aprendre altres cosetes a part de l'Scrap. Ho tinc pendent! Bona feina :)

  ResponderEliminar
 3. Es que si et fan esperar a la perruqueria...és molt avorrit!!jajajaja
  T'ha quedat genial!

  petonets!

  Charo

  ResponderEliminar
 4. A mi també m'agrada fer coses a la perruqueria! Pensava que era la única! M'agrada molt com t'ha quedat!

  ResponderEliminar
 5. Te ha quedado fenomenal!! No sé si es porque estamos en otoño o que pero me gusta cada vez más el naranja!!

  ResponderEliminar
 6. juas,juas,juas! en la Pelu!!! jo algun cop m'he emportat el ganxet i les peluqueres han flipat!
  T'ha quedat molt maco! haurem de fer un concurs de tapetes!!!

  ;P

  ResponderEliminar
 7. Me parece perfecto!. Yo en la pelu acabo haciéndo la (siesta) no lo digas a nadie jajaja. Empiezo a leerme todos los chismes del Hola! y acabo cerrando los ojos y disfrutando del peinado, así que perfecto el ganchillo!. Un beso. Ah! el tapetito una monada! Queda perfecto con las calabazas y la piña.

  ResponderEliminar
 8. T'ha quedat un raconet ben coquetó, ben bé de tardor!! petons

  ResponderEliminar
 9. Q chulo Raquel!! ¿En la pelu? Me parece un sitio perfecto para hacerlo, en lungar de cotillear las revistas...jejeje!
  Kisses

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...