30/8/12

FELICITATS MIRIAM !!!


MOOOLTES FELICITATS REINA ♥

5 comentarios:

 1. A Miriam sólo la conozco de verla en Fem Scrap, en las trobadas, pero siempre la veo sonriendo y llena de energía, poniendo orden, o a carcajada limpia y me lo estoy pasando muy bien viendo las páginas que le habéis hecho con sus fotos porque es tal cual yo la he visto, energía y natural, muy natural. Me gusta, Raquel. Un besazo ♥

  ResponderEliminar
 2. Repetiré més o menys el mateix 10 vegades! es que estic que ho flipoooooo!!! de devó avui no dormiré! si li he dit a la Marisa per telefon que a la nit pensava enviar-vos un mail "renyan.vos" perque no m'havieu felicitat ( es que jo ho he mirat al mati), i la Marisa m'insinua que miri els blogs i veig tot això. SOU LA OSTIA! estic super emocionada i super contenta! i tinc unes super ganes de veure l'àlbum!!!
  GRACIES, GRACIES I GRACIES!!!
  petonasos!!!

  ResponderEliminar
 3. T'ha quedat una pàgina preciosa, vital, súpercolorista. Desprèn molta energia. Un petonet

  ResponderEliminar
 4. La teva pàgina també se m'havia escapat, molt alegre precioses les flors de ganxet i la foto molt original. Petonets.

  ResponderEliminar
 5. És una pàgina molt teva! M'encanten els colors :) FELICITATS!!

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...