6/8/12

Crochet: Funda per a mòbil


Aquesta funda, va ser, una de les primeres coses que vaig fer en ganxet. Tenia cotó, tenia un llibre meravellós i un cap de setmana sense scrap, perquè no hi era a casa ;-). Així que vaig anar provant difernts tipus de dibuix, i la veritat que aquest jacquard em va agradar molt. I abans d'acabar-lo ja tenia destinatària... la Mònica. Però és clar, sol no m'acabava de fer el pes, així que vaig provar de fer la cinta per penjar-lo. Al final el resultat em va agradar i a la Mònica també ;-)

5 comentarios:

 1. Me encanta, te ha quedado genial.
  BSSSS

  ResponderEliminar
 2. Muy chulo y además muy práctico, sobre todo para las que como yo, nunca encuentra el móvil en el maremágnum del bolso. Besos.

  ResponderEliminar
 3. Pues la combinación de colores no lo parece, pero así viéndolos juntos quedan genial, anda Mónica que espabilada, pues no sabe ni ná, quedó precioso.BSS:

  ResponderEliminar
 4. Gracias chicas !!! Ahora a ver si en estos días me hago una para mí jejeje.

  Petonets,

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...