2/7/12

Un jardí per la Júlia


Aquest són els recodatoris que vaig fer pel bateig de la Júlia, la meva fillola.  A la meva cunyada li sabia greu demanar-m'ho perquè anava força liada i quan em vaig assabentar .... No no noooo la Júlia tindrà uns recordatoris fets per la padrina i tan que sí !!! Són força senzills però molt macos, o a mí m'ho sembla jejejeje

Mireu quin goig vist des de d'alt !!! 


El frontal del  jardí, amb perforadora de la Martha Stewart, abecedari i perforadora de toga.


I aquí de més a prop:


I la part del darrera:Senzill oi ? Només necessitem: blondes, paper texturitzat de colors per les galetes, papllona entintada,  cinta per fer el llacet (uffs sort de la Sílvia que em va ajudar perquè jo em desespero quan faig llacets jejeje)palets de gelats que vaig pintar de color verd, troquel de toga per la etiqueta que està darrera i cordillet. Ahhh i el més importat la foto de la Júlia !!!10 comentarios:

 1. M'encanten! son molt xulos... jo fa poc en vaig fer uns i em va costar molt trobar una idea original... aquesta me l'apunto pel futur!!!

  ResponderEliminar
 2. Uns recordatoris originals i molt divertits!!! M'agraden molt!! jo també m'apunto la idea (i comparteixo amb tu el tema dels llacets, arggggg, els meus són sempre desastrosos! jeje). Un petonet

  ResponderEliminar
 3. Doncs jo els trobo molt bonics i alegres! Així tot junts es veuen preciós, les coses fetes amb afecte es noten. Un petonet.

  ResponderEliminar
 4. Molt alegres!!!. M'agraden molt!

  petonets!


  Charo

  ResponderEliminar
 5. Tienes razón son sencillos pero MUUUUUUUUUUYYYYYYYYYY resultones. La modelo para comérsela....BSS:

  ResponderEliminar
 6. Son muy bonitos, alegres, originales y mucho más resultones en persona, doy fe.

  Cómo siempre un trabajo 10!!

  Gracias cuñada.

  ResponderEliminar
 7. La foto de la peque genial y la idea de hacer un jardín de flores increible, es muy original todo el conjunto... y ese troquel de mariposas¡¡¡¡¡ Enhorabuena Raquel te superas.

  ResponderEliminar
 8. Què macos Raquel!!!N'hi han un munt!!!
  M'encanta el jardinet de la Júlia.
  Un petó

  ResponderEliminar
 9. Genial! je, je Les Júlies s'ho mereixen tot!

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...