26/7/12

Scrap Spa 2012

L'Scrap Spa és el nom que li donem a les trobades de cap de setmana del grup d'amigues de Fem Scrap. Bé, de fet, aquest és el nom que li donem a l'estiu, per què a l'hivern fem un altre i aquest es diu.....  I ara que ja us he fet una petita introducció, volia compartir els moments amb vosaltres, amb imatges i sobre tot, és la meva forma particular de donar les gràcies aquest grup de PERSONES, sí sí ho he posat en majúscules, de les que dia a dia aprenc coses noves, amb qui m'encanta compartir aquests moments i d'altres. Amb elles la generositat, el donar-se a l'altre, el no oblidar-se de ningú, el tothom compta , els petits detalls, els grans detalls... tot es veu multiplicat. 

I aquí un recull del nostre Scrap-Spa:

Paquets amb mejar, beure i ainss mireu aquests cistells !!!


Això només era el començament, perquè  al matí els hi esperava aquesta taula, decorada al 100% per la nostra Ali !!! Gran amfitriona del Scrap Spa !!!! I sino mireu, mireu... 

Us heu fixat en les 3 maduixetes? Eren per les que no hi erem!
 Oi que ara enteneu una mica més el que he escrit abans ??? 
Jo no sabia si pujaria o no, finalment vaig tenir la sort de poder arribar a la tarda!

Aquí una mica del que fem, compartir i compartir moments, en aquest recull uns tallers molt, però que molt macos, ainsss que voleu que us digui, si eren bonics de veritat. Ahhh i les scraperes vàrem cosir força ehhh.

Però els moments no s'acaben:
Vam riure moltíssim, fins al punt de plorar. Però també vam plorar de l'emoció, la Míriam ens va fer un regal que no oblidarem mai !!!

Un recull dels millors somriures de l'Scrap-Spa, persones meravelloses, que van fer que totes marxéssim amb les energies multiplicades. Com diu l'Esther, juntes qualsevol idea creix. En aquest cas, les millors emocions van crèixer. Nomès cal veure les carones, oi ??


I abans de marxar una foto de grup, amb el notre Marc!!!


Quan vaig arribar a casa, tornava molt més carregada, plena de records interiors, sentiments i de detallets. Aquests detallets han fet que casa meva estigui moolt més mona ;-)


Aquí teniu el tresor de la Míriam, a la meva tauleta de nit. Un tresor que tant ens va fer plorar d'emoció. A l'interior, l'àlbum amaga unes imatges i unes paraules amb un valor..., per això TRESOR.


L'Elena i la Sílvia van estar presents en cada moment en les nostres paraules i fins i tot via wasap jejeje. Elles també van poder gaudir uns dies més tard d'aquest grans tresors.Gràcies a totes per ser com sou.


I fins aquí la meva crònica d'un cap de setmana inolvidable !!! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...