20/7/12

Art Journal: Deures 1


Aquesta és la meva primera pàgina del curs de Journal amb la Ruth. Triar segons quins colors en spray, com que em costa, així que finalment vaig optar pels més alegres, tot i que he fet servir el bottle i el wild plum. El rosa, doncs les que em coneixeu ...perquè el dia no va ser gaire bo. Tot i que el vaig continuar un altre dia i em va sortir el taronja, el groc.... bé que al final em vaig animar força. La foto està impresa en canvas, una mica de roba de sac, que m'encanta, puntilla i cor en fimo, record de l'scrap-spa. I per acabar una frase molt  engrescadora de Mafalda, ainss com m'agrada !!!I aquesta màscara que trobo que dona molt de joc.

Petonets


14 comentarios:

 1. La frase me encanta!!!
  Te ha quedado muy alegre y la foto preciosa.

  Felicidades!!

  ResponderEliminar
 2. M'agrada molt!! La màscara és una passada!! Ptns

  ResponderEliminar
 3. M'agrada molt i això que a mi em costen molt aquestes cosetes...

  ResponderEliminar
 4. Jajajaja! Qué buena la frase!. El AJ precioso, el colorido un 10, no sé que le ves, pero todo el conjunto es una maravilla. Besos.

  ResponderEliminar
 5. Raquel nena!!!! que xuliiiiii! t'ha quedat moooolt bé :) m'agrada un munt, els colors estan força be i vas fer be el deixar la página i seguir un altre dia... com diuen les americanes: I LOVE IT!
  bon finde i mil.lions de petonets xo

  ResponderEliminar
 6. Quins colors més macos!!! t'ha quedat preciós!! i sí... el millor és començar el dia somrient! :) Un petonet

  ResponderEliminar
 7. Muy buen trabajo. Me encanta.
  Besos de colores

  ResponderEliminar
 8. Em esteu donant enveja de veritat amb aquest curs, una pagían amb un colorit preciós. M'encanta la frase, és que m'encanta Mafalda. Petonets.

  ResponderEliminar
 9. T'ha quedat genial!!!! m' encanta el color, la máscara, la puntilla, la roba de sac,tot!!! quina ilu lo del cor de fimo, et va quedar molt maco!!!petonets

  ResponderEliminar
 10. M'agrada molt!!! Els colors escollits, les màscares, el detall de la tela de sac i la cinta, el cor de fimo..... TOT!!
  http://taconescongracia.blogspot.com

  ResponderEliminar
 11. Me encanta el conjunto de colores , las máscaras empleadas, la frase es "la caña" a mí también me encanta Mafalda. Raquel, me gusta todo el AJ, tanto que me lo guardo como inspiración, con tu permiso.BSS:

  ResponderEliminar
 12. Gorgeous colors and excellent photo. I like it.

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...