21/6/12

Targeta pel Xavi

Una targeta pel Xavi !! I qui és el Xavi?? És el mestre d'infantil del meu fill Joan i tots els seus companys Roures !!! És una passada de persona els nens estan encantadíssims amb ell i nosaltres, els pares, encara més. Així que, per final de curs, li vam fer un detallet de tota la classe i em van demanar de fer una targeta per acompanyar.



Així doncs, aquesta és la targeta amb una fulla de roure, que és el que hem sigut durant aquest curs de P4, i a l'interior: la muntanya del Pedraforca, nom de la classe el curs vinent quan ja siguin de P 5 !!!!


Aquest és l'interior, donant-li les gràcies, la muntanya del Pedraforca, els noms dels nens tot al volant i tres petites estrelles amb el 3,4 i 5 que seran els tres cursos que el Xavi haurà acompanyat als nostres fills i filles a ser cada dia més grans !!!




8 comentarios:

  1. Quina bona idea, Raquel! Està genial... Em faria molta il·lusió rebre-la :)

    ResponderEliminar
  2. ¡¡¡¡¡¡IMPRESIONANTE!!!!!!
    Te ha quedado un trabajo muy lindo. Me encanta la idea y el formato.
    Felicidades y besos de colores

    ResponderEliminar
  3. Molt original la idea: m'agrada molt com queden els retalls de paper amb el roure i la fulla. Molt xulo!!!

    ResponderEliminar
  4. Si los críos están contentos con el profe y los padres también ¡Estáis de enhorabuena! (^^) Así que me parece un detalle estupendo que seguro que le habrá hecho ilusión ♥ ¡Un besazo!

    ResponderEliminar
  5. Una targeta molt bonica i amb molt de carinyo, Raquel, que llàstima que quan les meves filles eren petites no coneixia el scrap .. Un petó.

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...