9/2/12

Love is


Aquest és el mes de l'amor, tot i no ser gaire o gens de Sant Valentí, vaig decidir fer aquest mini amb la intenció de descriure el que és per a mí l'amor. D'aquí el seu títol " Love is..." A la foto no s'aprecia, però "is" es troba amagat sota la clau.  Normalment sòc colorista, però em vaig deixar emportar i aquests van ser els papers i la decoració que em van sortir... He de dir que vaig gaudir moltíssim, he jugat amb l'Utee, amb els sprays !!!! amb aigua, amb gesso, amb distress...i és clar també hi ha algun paper trencat i roba de sac  que m'agrada moltíssim.


Només consta de quatre pàgines, les que necessitava per descriure quatre fotos que m'agraden moltíssim.Kisses, sí sí l'amor ha de tenir mooolts petons, que no faltin mai. Aquí hi ha embossing coure, a darrera el cor hi ha gassa amb gesso i sprays, paper de llibre i més gassa imitant un pom.


Be together, aquesta foto em plena de felicitat, em va costar descriure-la perquè m'emociono en veure-la, així que finalment vaig triar "estar junts" no hi ha felicitat més gran per uns pares que veure els seus fills en complicitat. Aquí vaig fer unes fulles i una mini flor com vaig apendre de la Naltin. Per disimular els forats del troquel vaig encargolar una corda amb un brad al mig. Puntilla, paper de llibre i una foto de tots quatre amagada sota l'altre.


Smiles, sí hi ha d'haver somriures moooolts somriures, desde petits els hi ha agradat fer-se fotos ajuntant caps i el que doni el braç... però cada cop són més grans i costa que entrem tots a la foto (hauré de buscar un allargo de braç jajajaja). Aquí més fulles, utee, sprays un segell de puntilla, cinta i és clar somriures !!! 

Petonets !!!


14 comentarios:

 1. Raquel és xulíssim, l'àlbum i el significat! Noia, és olt diferent a lque ens tens acostumats, però igual de maco!
  Ptns!

  ResponderEliminar
 2. Com diu l'Elena es ben diferent del que fas normalment!!! i m'agrada molt!!!petonets

  ResponderEliminar
 3. M'afegeixo a l'Elena i la Montse, és molt diferent però molt bonic, l'estil que has utilitzat i la interpretació de les fotos! Que guapos!! Ptns

  ResponderEliminar
 4. Què romàntica que t'has posat per fer aquest mini i que bonic que és, també has treballat amb molts tipus de materials i això complica la feina però la fa lluir moltíssim!! Felicitats per tot l'amor que desprén carinyet! Un petonàs

  ResponderEliminar
 5. Coincido con las compañeras, muy diferente a lo que sueles hacer pero muy bonito.
  Y sobre todo mucho amooooor!
  besos

  ResponderEliminar
 6. és maquíssim, Raquel!!! amb un gran significat, tb!

  ResponderEliminar
 7. Que divertit canviar d'estil!!! No sembles tu però m'agrada molt el resultat. Molts petonets

  ResponderEliminar
 8. WUUUUAU Raquel, tot es una preciositat!!! com t'ha quedat el MA i lo que reflexes en ell, tot sentiment!!! Una muntanya de petons guapisima per tu i els teus

  ResponderEliminar
 9. T'ha quedat preciós, els detalls i el material i sobretot el sentiment. Un petonet.

  ResponderEliminar
 10. Ui, m'havia perdut uns quants treballs teus. Ets la reina de les felicitacions!!!
  I aquest mini... tan diferent al teu estil, però tant maco!!
  amb tants detalls bonics, és genial!
  Petons. Sílvia

  ResponderEliminar
 11. Gracias por la visita a mi blog, ya soy una mas ;P. El album es muy bonito, me ha encantado, besitos

  ResponderEliminar
 12. ei molt maco. jo tambe tinc aquesta col·lecció de papers i crec que li has tret molt bon resultat!!

  ResponderEliminar
 13. Te ha quedado fantástico,me encanta.

  ResponderEliminar
 14. Me gusta, me gusta este mini!!!! tengo cortado cartones de igual forma para hacer uno...y el tuyo me encantó!!!

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...